Vis kurserforledige.com som: Mobile
Digital messe for ledige 2022

Digital messe for ledige 2022

Vi afholder vores online messe for ledige tirsdag den 1. februar 2022. Messen er et gratis tilbud, og er særligt relevant for dig, der leder efter opkvalificerende kurser eller uddannelser! 

Præcis som du kender det fra en almindelig fysisk messe, vil der være muligheder for at "gå rundt" blandt forskellige stande i det virtuelle 3D-miljø, som vores event platform tilbyder. Her kan du læse om de forskellige muligheder, se webinarer, og snakke eller chatte med repræsentanter fra kursusudbyderne, samtidig med, at du sidder trygt hjemme i dine vante omgivelser. 

Fælles for kursusudbyderne er, at de alle er vant til at have ledige på deres kurser, og de kan hjælpe dig igennem hele processen. De kan også hjælpe dig i beslutningsprocessen om, hvorvidt det enkelte kursus er det rigtige for dig.

Vil du gerne med til messen den 1. februar? Vi holder åbent fra klokken 9.00 - 15.00, og hvis du skriver dig op herunder, sender vi et link til dig dagen før messen, så du kan komme ind på platformen. 

Tilmeld dig messen her: Det er gratis og uforpligtende

Hvordan fungerer en digital messe?

Vores digitale messe for ledige foregår i et 3D miljø, hvor du har mulighed for at bevæge dig rundt blandt stande, chatte med kursusudbyderne og se webinarer. Næsten ligesom, hvis du havde været til en offline messe.

Se vores guide herunder, hvis du vil have et sneak peak af, hvordan vores messeplatform ser ud. Du kan også læse mere om messen, og hvordan det kommer til at fungere på dagen, hvordan du registrerer dig med videre.

Guide til den digitale messe for ledige

Hvem kan du forvente at møde på messen?

Fælles for alle udbyderne er, at de alle har kurser på en eller flere positivlister, og generelt er vant til at have ledige med på deres kurser og uddannelser. 

Du finder udbydere fra hele Danmark, der tilbyder kurser både online og offline, og de medbringer mange forskellige typer af kurser og uddannelser. Der burde derfor være gode muligheder for, at finde et kursus eller en uddannelse, der passer til dine behov. Dette hvad end du leder efter opkvalificering inden for kommunikation, sprog, økonomi, projektledelse eller udvikling. 

Se hvilke udbydere du kan møde til Digital messe for ledige 2022

Michelle Hjorth
Digital Content Editor