Vis kurserforledige.com som: Mobile
Skal dine borgere med til digital messe for ledige 2022?

Skal dine borgere med til digital messe for ledige 2022?

Vi afholder vores online messe for ledige tirsdag den 1. februar 2022. Messen er et gratis tilbud, og er særligt relevant for borgere, der leder efter opkvalificerende kurser eller uddannelser! 

Præcis som ved en almindelig fysisk messe, vil din borger ved denne digitale messe have mulighed for at "gå rundt" blandt forskellige stande i det virtuelle 3D-miljø, som vores event platform tilbyder. Her kan borgeren læse om de forskellige udbydere, kursusmulighederne, se webinarer, snakke eller chatte med repræsentanter fra kursusudbyderne. Alt dette samtidig med, at borgeren sidder hjemme i trygge rammer. Der er altså ingen bekymringer i forhold til udgifter til transport og lignende. 

Fælles for kursusudbyderne er, at de alle er vant til at have ledige på deres kurser, og de kan hjælpe din borger igennem hele processen. De kan også hjælpe i beslutningsprocessen om, hvorvidt det enkelte kursus er det rigtige, for den respektive borger.

Har du en eller flere borgere, der kunne være interesseret i messen den 1. februar?

Messen er åben fra klokken 9.00 - 15.00. Det er selvfølgelig gratis for ledige borgere at deltage på messen. Alt hvad din borger skal gøre, er at skrive sig op til deltagelse via linket herunder, og så sender vi et link dagen før messen, så borgeren kan komme ind på platformen. Det eneste du skal gøre, er at formidle budskabet til den eller de borgere, dette kunne være relevant for.

Tilmeld dig messen her: Det er gratis og uforpligtende

Hvordan fungerer en digital messe?

Vores digitale messe for ledige foregår i et 3D miljø, hvor de ledige har mulighed for at bevæge sig rundt blandt stande, chatte med kursusudbyderne og se webinarer. Næsten ligesom hvis det havde været til en fysisk messe, men med mulighed for at gøre det i tryghed hjemme fra deres egen stue.

Vil du selv have et indblik, så du kan fortælle mere dybdegående om messen til din borger?
Så se guiden herunder, hvor du får et lille sneak peak af, hvordan vores messeplatform ser ud, og hvad din borger kan se frem til ved Digital messe for ledige 2022.

Guide til den digitale messe for ledige

Hvem kan din borger forvente at møde på messen?

Fælles for alle udbyderne ved den digitale messe 2022 er, at de alle har kurser på en eller flere positivlister, og generelt er vant til at have ledige med på deres kurser og uddannelser. 

Din borger vil kunne møde udbydere fra hele Danmark, der tilbyder kurser både online og offline, og de medbringer mange forskellige typer af kurser og uddannelser. Der burde derfor være gode muligheder for, at din borger finder et kursus eller en uddannelse, der passer til vedkommendes behov. Dette uanset om borgeren leder efter opkvalificering inden for kommunikation, sprog, økonomi, projektledelse eller udvikling. 

Se hvilke udbydere du kan møde til Digital messe for ledige 2022

Fik vi nævnt, at det er gratis?

Michelle Hjorth
Digital Content Editor