Guide: Digital Messe for Ledige 2022

Med denne guide er du godt forberedt til Digital messe for ledige 2022. Vi gennemgår hvordan du registrerer dig og hvordan du navigerer i platformen. Se mere her. 

Velkommen til Digital Messe for Ledige 2022

Sådan registrerer du dig

Udfyld spørgeskema

Få adgang til messen

Sådan fungerer messehallen

Kom i kontakt med kursusudbyder

1. Sådan registrerer du dig

Registrer dig til messen

a) Først og fremmest går du til vores side. Her klikker du på "Register" for at tilmelde dig og komme ind i messen.

b) Når du har trykket på Registrer, vil følgende dukke op på din skærm. Her udfylder du dine informationer og tilmelder dig Digital Messe for Ledige 2022. 

Registrering til Digital messe for ledige 2022
c) På venstre side har du navigationsmenuen. Her kan du vælge at se de forskellige stande der er til messen, eller få et samlet overblik over alle kurserne. Vil du se det som video, så klik her.

2. Udfyld spørgeskemaet

Spørgeskema

Før du kan komme ind i messen skal du udfylde spørgeskemaet. Vi stiller dig et par hurtige spørgsmål, som sikrer at vi kan vise dig et relevant kursusudbud. Herefter vil du kunne møde alle udbyderne til messen.

3. Få adgang til messen

Reception - Digital messe for Ledige 2022

Efter du har svaret på spørgsmålet kan du ny trykke "Enter" og komme ind til den virtuelle messe. Du bliver taget hen i "Receptionen" hvor du kan chatte med en af os fra kurserforledige.com eller gå direkte hen til messehallerne. 

4. Sådan fungerer messehallen

Digital messe for ledige

Når du så er inde i en messehal, vil du bliver præsenteret for de forskellige stande.

Du kan kan snakke med skole/udbyderen ved at klikke på dem. Hvis du ikke finder de kurser, du leder efter, kan du vælge "messehaller" i menuen til venstre og gå ind i en anden hal.

5. Kom i kontakt med kursusudbyderen

Kom i kontakt med udbyder

Her på standen kan du vælge at:

a) Se et webinar om skolen/kurset (hvis tilgængeligt),

b) Downloade information om udbyderen og deres uddannelser

c) Chatte live med en af repræsentanterne.

d) Du kan også komme i et 1-1 videomøde med repræsentanterne og snakke med dem live. De kan rådgive dig, og hjælpe dig igennem ansøgningsprocessen. Du får hjælp til at finde det kursus, du har ret til. 

Tilmeld dig messen her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos kurserforledige.com, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med at blive klogere på dine muligheder for relevant efteruddannelse og kurser. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos kurserforledige.com, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med at blive klogere på dine muligheder for relevant efteruddannelse og kurser. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer