Vis kurserforledige.com som: Mobile

invent A/S

Invent A/S

Vil du være knivskarp til brugen af Revit og Inventor?
Når det omhandler viden og læring omkring Autodesk produkterne Revit og Inventor, er Invent det oplagte sted at henvende sig.

Dansk industri- og byg er i en rivende udvikling, og der kræves mere og mere af vores software samt brugerne. Det er derfor afgørende, at du holder dig opdateret i brugen af dine programmer, så du kan følge med udviklingen.

Vore kerneområder er uddannelse af Inventor og Revit brugere, formidling af erfaring og viden om brugen af Inventor samt salg, support og rådgivning indenfor Autodesk software, herunder dokumenthåndtering.

Hos Invent er vores fokus at levere kundetilpassede og fleksible løsninger. Vi har den særlige fordel, at vi er en mindre organisation, der hurtigt og præcist kan reagere på din forespørgsel og hjælpe dig videre. Vi vil være Inventor og Revit brugernes foretrukne sparringspartner, og arbejder hele tiden på at dele ud af vores viden.


Invent A/S tilbyder kvalitetskurser

Som Autodesk Authorised Training Centre underviser vi i brugen af Autodesk Inventor og Revit. Uanset dit niveau, har vi et kursus, der passer til dig. 
Da det eneste danske undervisningsmateriale til Inventor er skrevet af os, kan vi med rette sige, at vi ved, hvad vi laver! Indholdet på vores kurser består både af teori og praktiske øvelser.

Her er det ikke kun envejskommunikation og vi forventer, at man som deltager er engageret og aktiv på kurset, da det sikrer det bedste resultat for alle parter.


Hvad får du hos Invent A/S

Hos os finder du dygtige og engageret undervisere, som er et kriterium for at opnå et godt kursusforløb.  Vi lægger stor vægt på, at vores undervisere har et højt fagligt niveau, en stor og bred teknisk funderet viden. Samt at de formår at videreformidle denne viden til vores kursister på en letforståelig og kompetent måde.

Vi har et bredt og varieret udvalg af kurser, der dækker ethvert behov, uanset om man er nystartet eller superdreven bruger. Alle vore kurser afholdes i en åben form og indholdet tilpasses deltagernes niveau, så alle kan følge med.

Da vores kursushold er små, er der også plads til at variere kurserne, så eventuelle kursister, der lærer hurtigere end andre, kan få flere og mere udfordrende opgaver at løse, mens de øvrige arbejder med mere basale udfordringer.

Helt enkelt er vores mål at give dig glæde og frihed til design processen, ved at oplyse dig om programmers fulde potentiale.

Vis alle uddannelser fra Invent A/S

Hvorfor vælge Invent A/S?

30 dages fri support efter endt kursus

Kursus med inkluderet overnatning

Dansk kursusmateriale er dit efter endt kursus

Uddannelser

Kurser for ledige
Håndværk, industri og teknik Længde By Gennemsnit
6 uger - Autodesk Inventor kursusforløb 6 uger Flere byer (3)
5,0 (1)
6 uger - Autodesk Revit kursusforløb 6 uger Flere byer (3)
Autodesk Inventor Grundprincipper 3 dage Flere byer (3)
5,0 (2)
Autodesk Inventor Videregående 3 dage Flere byer (3)
5,0 (1)
Autodesk Inventor WrapUp 4 dage Flere byer (3)
Autodesk Revit Grundprincipper 3 dage Flere byer (3)
Autodesk Revit Videregående 3 dage Flere byer (3)

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Invent A/S og høre mere om deres uddannelser.

Kontaktinfo

Invent A/S

Lyshøjen 6
8520

 Vis telefonnummer


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 6 evalueringer

Gøsta Mathiesen, SR Pack A/S
(5)
Det gode ved Invent er, at deres løsninger tager udgangspunkt i Autodesks's egne produkter Inventor og Vault. Invent laver en overbygning på dette, og udnytter derfor programmernes fulde potentiale.
Brian Hansen, AABO-IDEAL A/S
(5)
Invent er min foretrukne CAD leverandør, de har et godt fagligt niveau. Jeg får altid et hurtigt svar på mine spørgsmål. Hvis der skulle være flere muligheder, vender de hurtigt tilbage med den mulighed der er bedst for mig.  Jeg sidder aldrig tilbage med følelsen af ikke at have fået hjælp. Hos Invent går det stærkt, og det gør dem til noget sæ...
Vis alt
Søren Kyndi, Kynde & Toft
(5)
Det er altid hyggeligt at komme på kursus hos Invent. Det er rart at der er tid til en dialog om fast og løst, og samtidig lære noget.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Invent A/S

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Kan du anbefale udbyderen?
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer