Vis kurserforledige.com som: Mobile
7 dage
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: 07-12-2020
Kurser for ledige
København
Startdato: 07-12-2020 09:00 - København
17.640 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Uddan dig til Stress og trivselsvejleder og få praktiske færdigheder

Når du har færdiggjort kurset, bliver du certificeret stress og trivselsvejleder fra Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter. Kurset er på den regionale positivliste for Sjælland #349 samt den regionale positivliste for hovedstaden #398.

Kursets formål

Formålet med Stress- og Trivselsvejleder kurset er at give dig kognitiv viden, færdigheder og kompetencer til at udføre vejledende rådgivende og coachende funktioner indenfor stress- og trivselsområdet.
Kurset tager afsæt i kognitiv teori og metode, positiv psykologi og mindfulness. Kurset giver dig teoretisk viden om og praktiske færdigheder i emner relateret til stress og trivsel.

Efter endt kursus vil du være en fagligt velfunderet kognitiv samtalepartner, så dine fokuspersoner kan nå deres mål, udnytte deres potentialer, arbejde med personlige strategier og mestre daglige udfordringer.

Kognitiv teori og metode

Kurset er baseret på kognitiv teori og metode, som tager udgangspunkt i, at der er en sammenhæng mellem vores tanker, følelser og adfærd. Den måde, vi opfatter og tolker verden på, påvirker vores følelser og handlinger.  Ved at undersøge dine tankemønstre kan du opnå mere fokus på anvendelige og hensigtsmæssige tanker og derved styre uden om negative tanker. Derved får du frihed til at kunne handle mere målrettet.

Stress- og tilsynsvejleder uddannelse

Kursets undervisere

På kurset i Stress og Trivselsvejleder møder du undervisere og trænere, som fortrinsvist er kognitivt uddannede psykologer, med stor erfaring som undervisere og specialister i undervisningsemner relateret til stress og trivsel.

Målgruppe

Kurset har en bred anvendelighed og giver dig redskaber, så du efter endt kursus vil være i stand til at bruge de elementer, som er relevante for lige netop din fremtidige beskæftigelsesretning.

Kurset henvender sig til dig, der har fokus på mennesker og trivsel, og som anvender samtalen som et redskab i dagligdagen. Kurset henvender sig også til deltagere, som ønsker at skifte jobspor.

Video

Eksamen og diplom

Når du har færdiggjort kurset, bliver du certificeret stress og trivselsvejleder fra Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter.

Om udbyderen

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

6 ugers jobrettet uddannelse ved Wattar Gruppen

Brænder du for at rådgive og vejlede andre, samtidig med at du fremmer egen personlig udvikling, og ønsker du stærke redskaber til at skabe forandringer for dig selv og andre? Se vores kursusudbud, hvor vi tilbyder en 6 ugers jobrettet...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

Holbergsgade 14, 4.sal
1057 København K

 Vis telefonnummer
www.wattar-gruppen.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4,7

Baseret på 18 evalueringer

Allan
(4)
God teoretisk viden om stress og vejledning.
Stine Hallgreen
(4)
God vekslen ml teori og øvelser. Har fået en masse brugbare værktøjer med i rygsækken. Et lille homogent hold hvor alle kom til orde og hvor vi havde det sjovt med hinanden... betød meget.
Anja Larsen
(5)
Spændende undervisning hvor man både lære noget om sig selv og om hvordan man kan vejlede andre indenfor stress og trivsel
Få information

Udfyld formularen for mere information om Stress og trivselsvejleder

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,7)
Baseret på 18 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 355 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: