Vis kurserforledige.com som: Mobile

Betjening af procesanlæg under GMP og ISOregler

NEXT Uddannelse København
10 dage
Kurser for ledige
København

Kursusbeskrivelse

Betjening af procesanlæg under GMP og ISOregler

Betjening af procesanlæg under GMP og ISOregler

Ønsker du at lærer at betjene produktions- og pakkeanlæg i medicinalindustrien i overensstemmelse med gældende regler, procedurer og myndighedskrav? Så er dette kursus hos NEXT Uddannelse København måske noget for dig!

Mål og udbytte for kurset

Deltageren kan, under iagttagelse af GMP (Good Manufacturing Practice) og ISO (International Organization for Standardization) regler, gældende for produktion i medicinalindustrien samt under vejledning betjene produktions- og pakkeanlæg som anvendes ved medicinalproduktion.

Endvidere kan deltageren under vejledning udføre opgaver omhandlende validerings- og kvalitetsprocedurer samt udarbejde arbejdsinstruktioner i overensstemmelse med SOP (Standard Operation Procedures).

Deltageren kan betjene produktions- og pakkeanlæg inden for medicinalindustrien i overensstemmelse med myndighedskrav jf. bekendtgørelse af lov om arbejdsmiljø med tilhørende bekendtgørelse nr. 268 af 18. marts 2005 samt AT-vejledning C.1.3.

Målgruppe

Personer, der opfylder AMU-lovens bestemmelser om målgrupper, har adgang til uddannelsen. Uddannelsesmålet retter sig primært mod operatører som arbejder i medicinalindustrien.

Om udbyderen

NEXT Uddannelse København - Til dig, som er ledig!

Du kan godt deltage på et kursus på NEXT, hvis du er ledig. Du kan både vælge enkelte kurser og jobpakker. Jobpakker er pakker på op til 6 ugers varighed med jobrettet uddannelse mod brancher og funktioner, hvor der er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

NEXT Uddannelse København

Carl Jacobsens vej 25
2500 Valby

 Vis telefonnummer


Få information

Udfyld formularen for mere information om Betjening af procesanlæg under GMP og ISOregler

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.