Kurser for ledige

Nivellering - Faglig regning+matematik

EUC Sjælland, i Køge
Længde
10 dage
Heltid/Deltid
Heltid
Længde
10 dage
Heltid/Deltid
Heltid
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Nivellering - Faglig regning+matematik

Kursets fag:

Grundlæggende faglig regning

Skolefagkode: 45215

Formål
Deltageren styrker og videreudvikler sine færdigheder inden for grundlæggende faglig matematik med henblik på løsning af opgaver i branchen eller i forbindelse med erhvervsrettet voksenuddannelse.

Indhold
Deltageren styrker og videreudvikler sine færdigheder inden for grundlæggende faglig regning med henblik på løsning af faglige opgaver i branchen eller i forbindelse med erhvervsrettet voksenuddannelse. Deltageren kan anvende de fire regningsarter: plus, minus, gange og dividere og kan anvende regningsarterne såvel ved overslagsregning som ved brug af lommeregner og computer. Endvidere kan deltageren regne med procenter, promiller og brøker samt anvende forholdsregning.

Grundlæggende faglig matematik

Skolefagkode: 45347

Formål
Deltageren styrker og videreudvikler sine færdigheder inden for grundlæggende faglig matematik med henblik på løsning af opgaver i branchen eller i forbindelse med erhvervsrettet voksenuddannelse.

Indhold
Deltageren styrker og videreudvikler sine færdigheder inden for faglig matematik og geometri med henblik på løsning af faglige opgaver i branchen eller i forbindelse med erhvervsrettet voksenuddannelse. Deltageren kender geometriske figurer og kan beregne for eksempel areal og rumfang. Endvidere kan deltageren aflæse forskellige diagrammer som kurve-, søjle- og kassediagrammer. Endelig kan deltageren anvende formler og beregne simple ligninger og kender til præfikser i forbindelse med enheder, samt til potenser.

Nivellering

Skolefagkode: 49318

Formål
Du kan efter kurset udføre nivellerings- og afsætningsopgaver inden for bygge- og anlægsbranchen med relevante nivellerings- og laserinstrumenter. Du kan endvidere kontrollere instrumenternes præcision for at sikre nøjagtighed af de afsatte vinkler og højder.

Indhold
Deltagerne kan: - Udføre nivellerings- og afsætningsopgaver inden for bygge- og anlægsbranchen med relevante nivellerings- og laserinstrumenter. - Afsætte relative og absolutte koter i henhold til Danmarks Vertikal Referencesystem, DVR 90, både som plus og minuskoter. - Beregne sigteplan ud fra fixpunkter og koter beliggende over og under sigteplan. - Udføre linje- og fladenivellement samt dokumentation i digital målebog. - Foretage højde- og vinkelafsætning i forbindelse med retvinklet fundaments afsætning.- Beregne skråningsanlæg, promillefald, retvinklede trekanter, arealer og rumfang. - Kontrollere instrumenternes præcision gennem simpel praktisk verifikation for at sikre nøjagtighed af de afsatte vinkler og højder. - Udføre arbejdet efter gældende regler om sikkerhed og arbejdsmiljø.

Målgruppe

Forudsætninger

Ingen.

Pris

Faglært/ufaglært: kr. 670,00
Videreuddannet: kr. 6.999,50
Jobcenter/kommune: kr. 6.999,50

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Nivellering - Faglig regning+matematik
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
EUC Sjælland
Campusbuen 31
4600 Køge

EUC Sjælland

EUC Sjælland er en selvejende uddannelsesinstitution, der tilbyder: HTX Teknisk gymnasium EUD Erhvervsuddannelser EUV Erhvervsuddannelser (erhvervsuddannelser for voksne) EUX Erhvervsuddannelser (erhvervsfaglig studentereksamen) AMU Arbejdsmarkedsuddannelser Skolen blev oprettet i 1999 ved en fusion mellem to tekniske skoler og en håndværkerskole. I...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret