Vis kurserforledige.com som: Mobile

IT kurser for ledige - webkommunikation

Jobrettet uddannelse inden for webkommunikation

IT-Kompetence er professionel udbyder af kurser for ledige. Vores kurser findes på den landsdækkende positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse og på den regionale positivliste. 

Vi samarbejder med KEA

IT-Kompetence udvikler og udbyder kurser inden for webudvikling, online marketing, grafisk design og digitale medier og har gjort det siden 1989. Alle vores kurser for ledige udbydes i samarbejde med KEA, Københavns Erhvervsakademi. Vi lægger vægt på dygtige undervisere og gode faciliteter for vores kursister – herunder computere og relevant software - så du får mest muligt ud af dit kursus hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

Godkendte kurser for ledige - find dem på positivlisterne

Vi har både kurser på den landsdækkende positivliste over kurser, der er godkendt til 6 ugers jobrettet uddannelse og kurser på den regionale positivliste, der indeholder godkendte kurser for dig, der IKKE er omfattet af målgruppen om 6 ugers jobrettet uddannelse. 

Kurserne på den regionale positivliste kan du komme på, hvis du får godkendt det i dit jobcenter som en del af din jobplan. Er du i tvivl om reglerne og hvad du skal gøre for at komme på kursus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder vi klar til at hjælpe dig. 

Vi tilpasser løbende vores kurser efter positivlisterne og efterspørgslen. Vil du vide mere, så send en efterspørgsel nedenfor, så kontakter vi dig med mere information.

Vis alle uddannelser fra IT-Kompetence

Uddannelser

Kurser for ledige
IT-bruger
Adobe Længde By Gennemsnit
Lær Adobe Photoshop og InDesign på kurset Brugervenlighed og Grafisk Design 6 uger Flere byer (2)
5,0 (3)
IT-professionel
Front-end webudvikling 6 uger Køge
Medier og kommunikation
Social Media koordinator 6 uger Køge

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med IT-Kompetence og høre mere om deres uddannelser.

Kontaktinfo

IT-Kompetence

Schillerhuset, Nannasgade 28
2200 København N

 Vis telefonnummer
www.it-k.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,6

Baseret på 5 evalueringer

Rikke Munk Mølholm
(5)
Kurset levede fuldt op til mine forventninger. Jeg er multimediedesigner med mere end 20 års erfaring med design og kanalmarketing. Jeg fik genopfrisket en masse teorier og fik prøvet kræfter med nye programmer. Bo er en dygtig underviser der formår at inkludere alle deltagere på trods af vores forskellige niveauer. Han fik skabt en hyggelig...
Vis alt
Rolsted
(5)
Jeg valgte træningsforløbet om Brugervenlighed hos IT-Kompetence, da jeg ønskede Bo Sørensen som underviser. Han er en teknisk stærk designer – og så har han også styr på at sikre brugervenligheden, når han designer. Igennem forløbet introducerede Bo til et hav af kilder om brugervenlighed og designudvikling. Det er brugbart at få teorien på...
Vis alt
Dorte Porsbøl
(5)
Fantastisk godt kursus! Ikke mindst fordi vores underviser var suveræn! Han var velforberedt, nærværende og formåede at "møde" kursisternes på deres forskellige niveauer og interesser så alle fik noget ud af det.
Få information

Udfyld formularen for mere information om IT-Kompetence

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Kan du anbefale udbyderen?
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 5 evalueringer