Vis kurserforledige.com som: Mobile
Viser 1-4 af 4
Viser 1-4 af 4
 

Bliv skarp til hjemmesideredigering, formidling på nettet og reklamefremstød på nettet

Lær om cms systemer, online markedsføring og kommunikation, og sociale medier - og øg dine muligheder for job idag!

Som webredaktør skal du varetage flere forskellige opgaver. Du skal kunne opsætte, designe og redigere hjemmesider og dermed sikre en god brugeroplevelse. Desuden skal du kunne redigere billeder, kende til digital formidling og kommunikation, samt håndtering af socaile medier.

Med vores kursusudbydere bliver du klædt godt på til at løfte netop disse opgaver. Vores kursusudbydere tilbyder kurser over hele landet, så du kan altid finde et kursus nær dig.

Adobe og Microsoft kurser

Er du specielt interesseret i web design og grafik, kan du med fordel kigge på vores kurser inden for Adobe eller kurser i Microsoft programmer.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Kontakt kurserforledige.com og få hjælp til at finde et 6 ugers kursus, der passer til dig.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med jobsøgningen!

Er du allerede i arbejde? Find et kursus i online marketing for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste
Kundecase
Lina Holm-Jacobsen

"Jeg kan kun give kurset mine varmeste anbefalinger. Underviserne er kompetente og motiverede, og grundbogen til kurset er velskrevet og let at arbejde ud fra, selv for en nybegynder."

Læs mere
Ditte Sylvester, kursist

"Jeg kan varmt anbefale kurset ’kommunikation i praksis’. Efter 6 ugers intens undervisning har jeg fået meget med mig, som jeg kan bruge i hverdagen og på min arbejdsplads."

Læs mere
Ulla Nørgaard

"Det er et unikt tilbud, der giver mig en vej tilbage på arbejdsmarkedet, som jeg ikke havde overvejet til at begynde med. Jeg kan anbefale andre at gøre det samme – se ud over begrænsningerne og fokuser i stedet på muligheden for videreuddannelse."

Læs mere
Carina, kursist

"Det endte ud i mit drømmejob under kurset, og tror bestemt ikke, jeg havde fået jobbet uden min ekstra viden fra kurset."

Læs mere