Vis kurserforledige.com som: Mobile

Teleskoplæsser med gafler - betjening

AMU-Vest
5 dage
Kurser for ledige
Esbjerg

Kursusbeskrivelse

Teleskoplæsser med gafler - betjening

- Jobrettet uddannelse (AMU: 40073)

På dette kursus for ledige lærer du at:

  • Betjene forskellige varianter af både maskiner og udstyr.
  • Betjene teleskoplæssere monteret med gafler til løft og transport af forskellige godstyper i.h.t. Arbejdstilsynets regler.
  • Optage og afsætte forskellige godstyper, samt foretage stabling.
  • Bedømme maskinens manøvreevne (styresystemet) samt tyngdepunkt og stabilitet ved hjælp af maskinens lastdiagram.
  • Udføre dagligt eftersyn og vedligeholdelse af maskinen samt sikre at lovpligtige eftersyn overholdes både for maskinen og for løftemateriellet.

Efter uddannelsen kan du:

  • Bedømme maskinens manøvreevne (styresystemet) samt tyngdepunkt og stabilitet ved hjælp af maskinens lastdiagram og kan udføre arbejdet ud fra viden om hvordan maskinernes stabilitet ændres ved løft, udskydning af  bom samt ved krøjning.
  • Betjene teleskoplæssere monteret med gafler til løft og transport af forskellige godstyper i.h.t. Arbejdstilsynets regler og kan betjene forskellige varianter af både maskiner og udstyr.
  • Udføre dagligt eftersyn og vedligeholdelse af maskinen samt sikre at lovpligtige eftersyn overholdes både for maskinen og for løftemateriellet.
  • Ud fra viden om de forskellige godstyper optage og afsætte disse samt foretage stabling og kan anvende teleskoplæsseren sikkerhedsmæssigt korrekt og under hensyntagen til omgivelserne, til personfærdsel i nærheden af maskinen samt til anvendelse på ikke plant underlag og i snævre passager.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig primært til faglærte og ufaglærte bygningsarbejdere, der har eller ønsker beskæftigelse i bygge- og anlægsbranchen. Minimum aldersgrænse på 18 år.

Deltagerne skal være helbredsmæssigt egnet til at føre et teknisk hjælpemiddel. Dette dokumenteres enten ved kørekort eller den helbredserklæring, som gives i forbindelse med udstedelse af kørekort jf. bekendtgørelse nr. 382 af 23/04/2007 § 6.

Om udbyderen

AMU-Vest er en selvejende uddannelsesinstitution, der årligt uddanner ca. 15.000 kursister. Kursernes varighed er fra en dag til flere uger. AMU-Vest betjener private og offentlig virksomheder i primært Region Syd området. Desuden er uddannelsescentret lands- og landsdelsdækkende inden for områder...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

AMU-Vest

Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg

 Vis telefonnummer
www.amu-vest.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4

Baseret på 1 evalueringer

kjeldlarsen58@live.dk
Få information

Udfyld formularen for mere information om Teleskoplæsser med gafler - betjening

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer