Om Solid System

Mission

Solid System leverer IT produkter med udgangspunkt i brugerens behov. Vi ønsker at være landsdækkende med de bedste produkter og priser på det danske marked. Med udgangspunkt i et højt fagligt og service niveau, ønsker vi at imødekomme kundens nye behov gennem innovation og nytænkning.

Vision

Solid System leverer skræddersyede IT løsninger og Sociale marketing opgaver til danske firmaer. Vores opgaver omfatter IT-rådgivning, idegenerering, projektledelse, teknisk programmering og markedsføring med udgangspunkt i kundens kerneforretning. Vi ønsker at blive den fortrukne IT-partner. Vi er på forkant med teknologien og tilbyder markedets bedste løsninger til markedets bedste priser.

Kompetencer

Solid System har kompetencer i innovative løsninger indenfor webteknologi såsom responsiv webdesign, mobil app programmering, social marketing og webshop etablering. Vi udfører opgaverne struktureret efter 4 faser: Analyse, Koncetudvikling, Programmering og Eksekvering.

Vi skaber merværdi for din virksomhed ved at skabe nye kunder gennem veltænkte løsninger.

Solid System har stor erfaring i webløsninger til små og mellemstore virksomheder i Danmark. Vores kompetencer ligger i at udføre et godt teknisk arbejde, der gør at systemet er solidt og stabilt i mange år frem. Vi gør en ekstra indsats for at kunden år en god oplevelse når de handler med os. Vi forstår at identificere kundens behov således at kunden får den løsning der er passer til situationen. Vi forstår at være diskrete, således at kunden ikke bemærker vi er der, men at vi udfører programmeringsarbejdet uden at det berører kundens daglige arbejde.

Vis alle uddannelser fra Solid System

Uddannelser

Kurser for ledige
Markedsføring Længde By Gennemsnit
5-dages kursus i Digital Markedsføring 5 dage Flere byer (2)
6-ugers kursus i Digital Markedsføring & Iværksætteri 6 uger Flere byer (2)

Kontakt mig

Kom I kontakt med Solid System
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Markedsføring

   Online marketing

Kontaktinfo

Solid System

Lerbækvej 31
7100 Vejle

 Vis telefonnummer

Få information

Udfyld formularen for mere information om Solid System

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Kan du anbefale udbyderen?

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.