North Creative Academy

i København
Få mere information om skolen 👍

Fremragende kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om os

video

North Creative Academy

Kurser til dig der vil efteruddannes i video, film, tv, SoMe, motion design, lyd, lys, musik, dokumentar og meget mere...

NORTH CREATIVE ACADEMY er en medieskole funderet i et kompetent netværk og et passioneret fællesskab. Skolen tilbyder undervisning indenfor film, tv, video, musik, SoMe, motion graphics mm. til alle der arbejder professionelt med medier.

På alle NORTH CREATIVE ACADEMYS kurser undervises du af instruktører, klippere, kamerafolk, lyddesignere, producere m.fl,  som hver er specialister indenfor deres område i mediebranchen. Undervisere som sætter deres viden og erfaring i spil og guider dig, så du udvikler de kompetencer, du har brug for. ​

Blandt vores mest populære kurser finder du 2 forskellige 6 ugers uddannelser til Video Producer og Motion Designer - begge på Positivlisten for ledige.
Derudover har vi korte kurser fra 1 - 5 dage i fx Video kamera, Adobe After Effects, SoMe video content, klippekurser, colorgrading og meget mere.

NORTH CREATIVE ACADEMY skaber rammerne for åben vidensdeling og tilbyder en åben dør til den kreative branche for alle der arbejder med medier.

Visionen er at styrke den kreative branche og arbejdsstyrke med relevante indspark, viden og læring på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Lige fra bl.a. konceptudvikling og pitch til praktiske hands-on kamerakurser. 

NORTH CREATIVE ACADEMY holder til i Villa North på Hejrevej i  København NV. Det er i disse kreative rammer vi afholder de fleste af vores kurser.

North Creative Academys hus på Hejrevej

Vis alle uddannelser fra North Creative Academy

Uddannelser

Kurser for ledige
Medier og kommunikation Længde By Gennemsnit
Motion Designer Uddannelsen 6 uger København
5,0 (2)
Video Producer Uddannelsen 6 uger København
4,5 (2)

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med North Creative Academy
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kategorier

Medier og kommunikation


Kontaktinfo

North Creative Academy

Hejrevej 34A
København NV

 Vis telefonnummer


Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 4 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Julie Hedemann
21 dec 2023
Kan klart anbefale kurset!

Det 5 ugers kursus i Motion Design har været både lærerigt og spændende. Det er intensivt, hvilket betyder at vi har nået meget på kort tid. Ejerne af skolen og vores underviser...

Vis alt
5/5
Nana Klitgaard '
12 okt 2023
Dedikerede og professionelle undervisere

Jeg har deltaget i Motion Designer uddannelsen og jeg må sige, at det er nok et af de bedste kurser jeg nogensinde har deltaget i! Hvis ikke det allerbedste. Det var meget inten...

Vis alt
4/5
Mariane
08 apr 2023
Top-notch uddannelse

Stor rækkevidde, professionelt håndelag og målrettede opgaver på mange niveauer.

Sponsoreret