Vis kurserforledige.com som: Mobile

Regnskab og bogføring inkl. Dynamics NAV, Office 365 og Excel

Itucation kurser
6 uger
Kurser for ledige
Århus

Kursusbeskrivelse

Regnskab og bogføring inkl. Dynamics NAV, Office 365 & Excel

Lær regnskab, Dynamics NAV og Excel fra bunden

Dette 6 ugers kursus for ledige har fokus på bogholderens arbejdsopgaver og vi starter derfor med det grundlæggende, så du får det bedste fundament for din videre læring på kurset. Du lærer at arbejde med bogføring, regnskab og økonomi, så du efter endt kursus har kompetencer og viden til at arbejde med regnskab og bogføring. 

Foruden undervisningen i regnskab og bogføring, bliver du undervist i Office 365, Excel samt økonomistyringsprogrammet Dynamics NAV- Dynamics NAV er et program, der udviser stor fleksibilitet og som derfor let kan tilpasses virksomheder og brancher - både store som små. 

Dit udbytte af kurset

Efter endt kursus har du opnået erfaring og kompetencer inden for økonomiske problemstillinger, samt værktøjer tilknyttet virksomheders regnskab og økonomistyring. Du lærer at anvende regneark (Excel til problemløsning, dataindsamling, -analyse, -vurdering, opbygning af økonomiske modeller, samt grundlæggende statistik inden for regnskab. Samtidig bliver du undervist i Office 365 og Dynamics NAV, hvori du bl.a. lærer at bogføre. 

Mulighed for sparring med Karrierecoach

Under kurset i regnskab og bogføring står vores Karrierecoach til rådighed. Du har derfor mulighed for at sparre om dine fremtidsudsigter, samt din motivation for at komme videre i dit næste job. Derudover er det muligt at tage en snak om CV, ansøgninger og samtaleteknik. Itucations Karrierecoach kommer ind på kurset og afholder et inspirerende oplæg om erhvervslivet. 

Målgruppe

Dette regnskabskursus er er særligt rettet mod ledige, men er åbent for alle.
Som ledig kan du kan søge dit jobcenter om at få kurset bevilget.

Med økonomistyringskundskaber, samt kompetencer inden for Excel, Office 365 og Dynamics NAV vil dit CV være meget mere attraktivt.

Video

Itucation tilbyder 6 ugers jobrettede kurser for ledige, og med en tæt kontakt til arbejdslivet ved de altid, hvilke kurser der er relevante og aktuelle at udbyde.

Kursusindhold

Regnskab

Dynamics NAV

Excel

Danløn

Office 365

Windows 10

Kursusform

Der er undervisning mandag-fredag fra kl. 09.00-15.00. Efteruddannelsen varer 6 uger og den ugentlige undervisning er fordelt på 30 lektioner, hvor der veksles mellem teori og praksis.

Vi stiller pc og undervisningsmaterialer til rådighed under forløbet.

Eksamen og diplom

Kursusbevis
Efter endt kursus får du et kursusbevis indeholdende det pensum du har været igennem i løbet af kursets 6 uger.

Godkendt på positivlisten

Kurset er godkendt på den regionale positivliste med listetitel: Regnskab og bogføring inkl. Dynamics NAV, Office 365 og Excel. Det betyder, at du kan søge dit jobcenter om at få kurset bevilget, så de betaler for dit kursus. 

Kurset er godkendt på følgende positivlister: 

  • Nordjylland: side 21
  • Østjylland: side 17
  • Hovedstaden: nr. 333
  • Sjælland: nr. 215

Pris

Hvis du som ledig har fået kurset bevilliget af dit jobcenter, så afholder jobcentret udgiften på kr. 24.410,70 ex. moms

Selvbetaling: Ved selvbetaling koster kurset DKK 4.068,45 ex. moms pr. uge

Om udbyderen

Itucation kurser

It-kurser for ledige

Kontor og regnskab: Windows/Office pakken, Salgspsykologi og grundlæggende salg, Digital Markedsføring, samt Bogføring med e-conomic Infrastruktur og netværk: Microsoft Server 2012/2016, SharePoint, SQL og MCSA i server Programmering: ASP.NET MVC, Xamarin App udvikling og Android App udvikling. Vi har både kurser, der er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Itucation kurser

Fruebjergvej 3
2100 København Ø

 Vis telefonnummer
www.itucation.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Regnskab og bogføring inkl. Dynamics NAV, Office 365 og Excel

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 316 evalueringer
Se alle evalueringer