Kurser for ledige

Rulle- og bukkestillads - opstilling mv.

EUC Sjælland, i Haslev
Længde
1 dag
Heltid/Deltid
Heltid
Længde
1 dag
Heltid/Deltid
Heltid
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Rulle- og bukkestillads - opstilling mv.

Skolefagkode: 45566

Formål

Deltagerne kan selvstændigt og i samarbejde med andre opstille, ændre og nedtage rulle- og bukkestilladser, således at de kan arbejde med disse stilladstyper i henhold til jf. gældende regler fra Arbejdstilsynet.

Indhold

Deltagerne kan opstille, ændre og nedtage rulle- og bukkestilladser i henhold til brugsanvisningen for den pågældende stilladsopstilling samt gældende lovgrundlag, således at stilladset er sikkert at arbejde på for de medarbejdere, der efterfølgende skal anvende stilladset. Deltagerne kan foretage en vurdering af, om stilladset som helhed er planlagt opstillet forsvarligt, set i relation til opgaven, dvs. hvilket arbejde der skal udføres fra stilladset, instruktionen fra arbejdsgiveren, leverandørbrugsanvisningen og opstillingsvejledningen.Deltagerne kan varetage egen og andres sikkerhed ved opstillingen, og sikre at det udleverede materiel og værktøj anvendes korrekt ud fra viden om opstillingsstedet, dvs. tilstrækkelig viden om jordbund, og byggematerialers egnethed til fastgørelse mv. Deltagerne har viden om lovgrundlaget på området, herunder ansvarsfordelingen i forhold til relevante aktører, og kan vurdere om stilladsmateriellet er forsvarligt, dvs. uden skadelig råd og korrosionsskader. Uddannelsen opfylder kravet til særlig uddannelse i forbindelse med opstilling, ændring og nedtagning af stilladser højere end 3 meter jf. gældende regler fra Arbejdstilsynet.

Målgruppe

Forudsætninger

Ingen.

Pris

Faglært/Ufaglært: kr. 134,00
Videreuddannet: kr. 956,85
Jobcenter/kommunne: kr. 956,85

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Rulle- og bukkestillads - opstilling mv.
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
EUC Sjælland
Finlandsgade 18
4690 Haslev

EUC Sjælland

EUC Sjælland er en selvejende uddannelsesinstitution, der tilbyder: HTX Teknisk gymnasium EUD Erhvervsuddannelser EUV Erhvervsuddannelser (erhvervsuddannelser for voksne) EUX Erhvervsuddannelser (erhvervsfaglig studentereksamen) AMU Arbejdsmarkedsuddannelser Skolen blev oprettet i 1999 ved en fusion mellem to tekniske skoler og en håndværkerskole. I...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret