Vis kurserforledige.com som: Mobile

Brugervenlighed og grafisk design

Erhvervsakademi Aarhus
6 uger
Kurser for ledige
Århus

Kursusbeskrivelse

Kursus for ledige i brugervenlighed og grafisk design

Udvid dine kompetencer inden for brugervenlighed og webdesign med dette kursus for ledige.

I rigtig mange administrative stillinger idag er der forventninger om, at man kan vedligeholde en hjemmeside, lave indhold til sociale medier og måske endda sætte mindre tryksager op. På dette kursus modtager du netop disse kompetencer.

Efter forløbet har du en statsanerkendt, kompetencegivende efteruddannelse og eksamen på akademiniveau. Du er derfor godt klædt på til at søge jobs, hvor webdesign er i fokus.

Dit udbytte med kurset

Du opnår kendskab til grundlæggende metoder at sikre brugervenlighed på hjemmesider, både før, under og efter arbejdet med designet. Vi arbejder med informationsarkitektur og brugertest.

Du får grundlæggende værktøjer til at opbygge, tilrette og vedligeholde hjemmesider i det udbredte CMS-system WordPress. Du lærer at lave grafisk materiale til hjemmesider og andre publikationer i Adobe programmerne InDesign, Photoshop og Illustrator. 

Vi arbejder med grafiske regler, der er med til forstærke budskaberne, herunder farvelære, formgivning og æstetik. Vi prøver forskellige stilarter og metoder som inspiration til at komme i gang med en opgave. På den måde lærer du, at holde en rød tråd i det grafiske arbejde for en virksomhed eller en opgave/kampagne.

Indhold på kurset

I løbet af kurset bliver du undervist i følgende: 

  • InDesign samt introduktion til grafiske grundregler
  • Photoshop samt introduktion til brugervenlighed og brugertest
  • Illustrator samt introduktion til e-mail markedsføring samt grundlæggende MailChimp
  • WordPress (CMS system til opsætning af hjemmesider) samt introduktion til SEO (search engine optimization) og SEM (search engine marketing)

Målgruppe

På kurserne har vi haft bibliotekarer, kunsthistorikere, tøjdesignere, marketinguddannede, journalister, kontoruddannede med en iværksætter i maven og mange andre. Alle har har stor gavn af den viden og de kompentencer, de har fået i løbet af de 6 intense uger, kurset varer.

Kurset kan også med fordel søges af grafikere, der vil opdateres i Adobe programmerne og gerne vil stifte bekendtskab med opbygning af hjemmesider.

Ledig

Hvis du er ledig i 1. ledighedsperiode (de første 9 måneder) og enten har en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX eller lign.) eller en erhvervsfaglig uddannelse (fx grafiker, frisør, gartner, murer, butiksassistent eller kontorassistent) kan du søge fagene bevilget af din A-kasse.

Hvis du er ledig i 1. ledighedsperiode og har en kort videregående uddannelse (typisk en erhvervsakademiuddannelse) og samtidig har en erhvervsfaglig uddannelse, kan du også søge fagene bevilget af din A-kasse.

Er du ud over 1. ledighedsperiode, er du for højt uddannet jævnfør ovennævnte, eller har du brugt dine 6 ugers jobrettet uddannelse kan du søge fagene bevilget af dit jobcenter.

I job

Der er undervisning ca. to dage om ugen, som er baseret på case-studier og konkret opgaveløsning. Forløbene er derfor også interessante for dig der er i job. Fagene er for alle, der enten betaler selv eller får faget betalt af deres arbejdsgiver. 

Eksamen og diplom

'Brugervenlighed og grafisk design' er en del af akademiuddannelsen i informationsteknologi. Du har mulighed for at afslutte forløbet med en mundtlig eksamen på baggrund af et mindre antal konkrete opgaver, der er afleveret under forløbet. 'Brugervenlighed og grafisk design' giver 10 ECTS-point.

Du kan efterfølgende anvende faget som en del af en hel akademiuddannelse.

Pris

Brugervenlighed og grafisk design findes på den jobrettede positivliste såvel som den regionale positivliste. Uddannelsen er derfor gratis for dig, hvis din a-kasse eller jobcenter bevilger forløbet. Er du i tvivl om dine muligheder, så tag kontakt til dit jobcenter.

Om udbyderen

6 ugers jobrettet uddannelse for ledige hos EA Aarhus

Kurser for ledige på akademiniveau

Er du ledig med behov for nye kompetencer, som du kan bruge med det samme? Så tag 6 ugers jobrettet uddannelse hos Erhvervsakademi Aarhus og styrk dine job- og karrieremuligheder! Erhvervsakademi Aarhus er et af landets største erhvervsakademier. Her kan du...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Erhvervsakademi Aarhus

Sønderhøj 30
8260 Viby

 Vis telefonnummer
www.eaaa.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Brugervenlighed og grafisk design

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: