Virksomhedskommunikation

Din vej tilbage på jobmarkedet

Lær hvordan virksomheder og organisationer effektivt kommunikerer med kunder og hvordan du udfører kommunikationsopgaver i praksis.
Viser 1-2 af 2
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-2 af 2

Bliv klogere på intern kommunikation i virksomheder og organisationer. Uanset din erfaring med kommunikation og formidling, får du grundigt kendskab til bl.a disse emner med vores kursusudbydere:

  • kommunikationsteorier og modeller
  • analysering og vurdering af hvordan kommunikation skabes og modtages
  • kommunikationsstrategi og -planlægning
  • pressemeddelelser
  • nyhedsbreve og mails

Du lærer også hvordan du effektivt målretter din kommunikation og formidling til dit publikum, hvad end det er til afdelinger, enkeltpersoner eller ledere internt i virksomheden.

Webredaktør eller ledelse og organisation?

Vil du gerne arbejde mere med hjemmesideredigering, sociale medier og kommunikation eller organisations- og virksomhedskultur, kan du med fordel se vores 6 ugers kurser i webredigering eller 6 ugers kurser for ledige i ledelse og organisation.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dig? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et kursus, der passer til dine ønsker.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde det kursus, der hjælper dig tilbage i job!

Ønskeliste