Vis kurserforledige.com som: Mobile
Viser 1-4 af 4
Viser 1-4 af 4
 

Bliv skarp på økonomisk styring og budgettering

Få styr på årsregnskaber og bogføring. Styrk din profil med et kursus i økonomistyring.

Virksomheder er idag omgivet af en kompleks og stærkt reguleret omverden. Det stiller store krav økonomistyring - og dermed lederes og medarbejderes viden og kompetencer. Derfor er der behov for økonomistyringskyndige, der på forskellige niveauer i både større og mindre, i både private og offentlige, virksomheder, kan fungere som både generalister og specialister i økonomistyring og som ledere.

Med et 6 ugers selvvalgt kursus i økonomistyring får du en grundig forståelse for hvordan en virksomhed eller organisation skal styres. Vores kursusudbydere tilbyder kurser, der indeholder båede teori og praktiske øvelser.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus, der hjælper dig tilbage på arbejdsmarkedet!

Er du allerede i arbejde? Find økonomistyringskurser for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste
Kundecase
Lina Holm-Jacobsen

"Jeg kan kun give kurset mine varmeste anbefalinger. Underviserne er kompetente og motiverede, og grundbogen til kurset er velskrevet og let at arbejde ud fra, selv for en nybegynder."

Læs mere
Rikke Henriksen, kursist

"Jeg kan anbefale kurset ’kommunikation i praksis’, uanset om du skal arbejde med administration eller digital kommunikation. Med fra kurset får man de teoretiske baggrunde sammen med praktiske erfaringer gennem cases og opgaver. Kurset gav en forståelse for, hvordan man kan anvende og formidle kommunikation i sit daglige arbejde."

Læs mere
Ditte Sylvester, kursist

"Jeg kan varmt anbefale kurset ’kommunikation i praksis’. Efter 6 ugers intens undervisning har jeg fået meget med mig, som jeg kan bruge i hverdagen og på min arbejdsplads."

Læs mere
Tanja Smedegaard, kursist

"I min løntilskudsstilling som pr- og marketingmedarbejder hos teatret Hvid Støj Sceneproduktion var det, jeg lærte på kurset, uundværligt. Både Adobe-pakken, wordpress-delen og det grafiske udtryk - jeg har brugt det hele. Og jeg bruger det igen i min nye stilling som Marketing Assistant."

Læs mere