Viser 1-7 af 7
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-7 af 7

Uanset dit niveau, kan du finde et kursus, der passer til dig, da du kan vælge mellem grundlæggende og udvidede SAP kurser.

Styrk din profil med et 6 ugers selvvalgt kursus i SAP

SAP er navnet på en stor tysk softwarevirksomhed, der primært udvikler ERP-systemer og tilhørende løsninger, herunder SAP Business Objects, SAP CRM mm. Produkterne har mange navne og flere af dem har skiftet navn over tid. Et af de mest kendte er SAP R/3, der idag kaldes SAP Business Suite.

Mange danske virksomheder bruger SAP, f.eks. inden for økonomi, logistik og HR og specielt indenfor de største danske virksomheder er SAP særdeles udbredt. Så har du lyst til at lære hvordan forretningsprocesser benyttes og udvikles i SAP – skal du læse videre.

Grundlæggende SAP

Har du ingen eller lidt erfaring med SAP? Vores kursusudbydere tilbyder kurser i grundlæggende SAP, der giver dig en klar forståelse af SAP og mulighederne med systemet.

Videregående SAP

Måske har du tidligere arbejdet med SAP og vil gerne opdatere din eksisterende viden. Vores kursusudbydere har kurser, der styrker dine eksisterende kompetencer og kendskab til SAP.

På de videregående forløb har du mulighed for at opnå SAP Certificering - en certificering der er globalt anerkendt.
En SAP certificering kan være en kick-start til et job som intern applikations konsulent i en dansk virksomhed, eller et job i det store SAP Partner netværk.

SAP - økonomistyring, HR og personaleadministration, og salg og distribution

Ønsker du at specialisere dig yderligere inden for SAP og dermed styrke din profil, kan vores kursusudbydere tilbyde SAP kurser med specielt fokus på økonomi og regnskab, logistik, salg og distribution, og HR, lønstyring og personaleadministration.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus, der hjælper dig tilbage på arbejdsmarkedet!

Leder du efter et kursus til erhvervsaktive?

Se listen af SAP kurser for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste