Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4
 

Vil du gerne arbejde med ledelse og hvordan du får mere ud af folk?

Lær at stille spørgsmål, der udvikler medarbejdere og få redskaber til at styrke din kommunikation gennem coaching.

Gennem coaching kan du aktivere dine medarbejdere og styrke arbejdet. Med nærvær, evnen til at lytte og ved at stille de rigtige spørgsmål kan du som leder få mere ud af dine medarbejdere og optimere arbejdsindsatsen.

Forstå din rolle som leder

For at kunne motivere og coache kollegaer og medarbejdere, skal du forstå rollen som leder og hvad denne indebærer. Alle vores kursusudbydere i kategorien coachende lederskab, tilbyder kurser, der giver dig en grundig indføring i rollen som leder og giver dig brugbare redskaber til at varetage ledelsesmæssige arbejdsopgaver, som f.eks. MUS-samtaler og udviklende coaching samtaler.

Alle kurserne fokuserer på at udvikle kursisters ledelseskompetencer, specielt i forbindelse med intern udvikling og læring i virksomheden.

Coaching i organisationer

Kurserne fokurserer desuden også på at udvikle deltageres forståelse af organisationers opbygning. Her lærer deltagere at fokusere på coaching i en organisatorisk sammenhæng - dvs. at bruge coaching til opgaveløsning i grupper og skabe bedre relationer iblandt medarbejdere.

Konflikthåndtering og LEAN?

Vil du fokusere på, hvordan du håndterer svære samtaler og konflikthåndtering? Eller vil du gerne være bedre til at optimere effektiviteten på arbejdspladsen? Så overvej, om et kursus i konflikthåndtering eller et kursus i LEAN ledelse var noget for dig.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus!

Ønskeliste
Kundecase
Thomas Sofussen, tidligere kursi...

"I dag er jeg ansat som jobkonsulent i Syddjurs Kommune indenfor sygedagpenge og jobfastholdelse. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger til kurset og Erhvervs Konsulenterne"

Læs mere
Søren Johansen, tidligere kursis...

Jeg er sikker på, at kurset ”Bliv Beskæftigelseskonsulent” har været en afgørende faktor for, at jeg i dag har fået drømmejobbet som Job & Uddannelsesrådgiver,

Læs mere
Katrine Wittrup, tidligere kursi...

"Både mig og selv og en anden kursist blev efter 14 dages praktisk ansat i et års vikariat. Vi er så glade!"

Læs mere
Mette Borgstrøm, tidligere kursi...

"Allerede efter få uger på kurset havde jeg sikret ansættelse i min nuværende stilling som underviser og vejleder i jobsøgning for jobcenter København. Et fremragende branchekursus!"

Læs mere