Revit

Din vej tilbage på jobmarkedet

Optimér dit tegnearbejde. Styrk dine kompetencer med et Revit kursus. Find dit Revit Architecture kursus med vores kursusudbydere og bliv stærk i digitalt byggeri, tegnearbejde, 3D modellering og digital projektering.
Viser 1-5 af 5
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-5 af 5
 

Bliv skarp på 2D og 3D modellering samt projektstyring med Revit Architecture

Er du uddannet arkitekt, ingeniør eller har du arbejdet på en tegnestue? Opdater dine kompetencer med et Autodesk Revit Architecture kursus og kom tilbage på arbejdsmarkedet.

Revit Architecture, Revit Structure eller Revit MEP for arkitekter eller ingeniører

Vores kursusudbydere tilbyder kurser netop i Revit på flere forskellige niveauer. Du kan derfor være sikker på at finde et 6 ugers selvvalgt kursus, der passer til dig. 

På et grundlæggende Revit kursus, sikres du en grundig teoretisk gennemgang af programmet. Men du har også mulighed for at tage et udvidet kursus, og komme mere i dybden med Revits funktioner.

Vores kursusudbydere tilbyder også kurser i forskellige Revit - f.eks. Revit Architecture, Revit Structure og Revit MEP. Så uanset din baggrund, kan du med vores kursusudbydere finde et Revit kursus, der passer til dig.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus, der hjælper dig tilbage i job!

Ønskeliste
Mere specifikt?
Kundecase
Marie Jespersen, Kursusdeltager

"Det er et par år siden, at jeg har tegnet i Revit, så kurset har virkelig styrket min tegnetekniske kunnen og givet mig indblik i, hvordan jeg udnytter de forskellige funktioner i Revit bedst og mest effektivt muligt, så jeg føler mig godt rustet til at starte i det nye job."

Læs mere
Uddannelse fra Cadskolen - flytt...
Cadskolen tegner fremtiden

Kurset ved Cadskolen var en meget vigtig byggesten i min vej ud af ledighed. Undervisningen var god og veltilrettelagt, havde et tydeligt mål og gik passende hurtigt frem.

Underviseren var engageret og havde en stor og bred viden ikke bare om den software, der blev undervist i, men også om det felt softwaren bliver brugt i, og hvilke krav man kan møde når man skal bruge sine nye kundskaber, ude i virkeligheden.

Læs mere
Sæt trumf på dit CV –  Kurser på...

"Efter de 3 moduler hos NTI Academy, føler jeg mig godt rustet til at begynde på bygningskonstruktør uddannelsen, og skal forhåbentlig i gang her til februar. Jeg synes NTI Academy er top professionelle, og formidler deres materiale, så alle kan være med, uanset hvad baggrund man har. Så jeg vil gerne sige mange tak for det ekstra springbræt I har givet mig."

Læs mere