En værdig død - palliativ sygepleje

ZBC
3 dage
Delete (temp. migration category)
Roskilde
Startdato: Løbende opstart - Roskilde
5.178,40 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

En værdig død - palliativ sygepleje

Beskrivelse

Deltageren:

  • Kender begrebet palliation og Sundhedsstyrelsens og WHOs definition af palliation og kan arbejde ud fra disse i det daglige arbejde.
  • Kender social- og sundhedsassistentens kompetencer, roller og ansvar i den palliative sygepleje og omsorg - med særligt fokus på egne ressourcer og begrænsninger - i samarbejdet med borgere med livstruende sygdom og deres pårørende.
  • Kan observere og identificere de hyppigst forekommende fysiske symptomer hos borgere med livstruende sygdom og kan tage ansvar for, i samarbejde med andre, at tilrettelægge, udføre og evaluere en helhedsorienteret palliativ pleje og omsorg.
  • Kan arbejde sundhedsfremmende i forhold til livskvaliteten hos borgere og familier, som står over for de problemer, der er forbundet med livstruende sygdom.
  • Kan forebygge og lindre lidelse ved at reagere på symptomer af både fysisk, psykisk, psykosocial og åndelig art.
  • Kan, i samarbejde med relevante samarbejdspartnere, rådgive og vejlede borgere og pårørende om gældende lovgivning og relevante støttemuligheder inden for det palliative felt.

Målgruppe

Social- og sundhedsassistenter, der arbejder med eller har et ønske om at komme til at arbejde med palliativ sygepleje og omsorg, som udføres i det nære sundhedsvæsen og på almindelige sengeafdelinger i det regionale sundhedsvæsen, samt fx bosteder.

Pris

AMU-pris: 0,00 kr. 

Uden for målgruppe: 5.178,40 kr. 

Om udbyderen

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte og adresser i Slagelse, Ringsted, Køge, Roskilde, København, Kalundborg, Holbæk, Næstved og Vordingborg. Vi har Danmarks bredeste udbud af erhvervsuddannelser samt HHX, HTX og 10. klasse. Dertil kommer et stort udvalg af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om En værdig død - palliativ sygepleje
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

ZBC

Sealandia Park 6-8
4100 Ringsted

 Vis telefonnummer
kurser.zbc.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om En værdig død - palliativ sygepleje

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.