Kurser for ledige

Produktionsoptimering

Smart Academy, i Sønderborg
Længde
8 uger
Næste startdato
15 august, 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Heltid/Deltid
Heltid
Længde
8 uger
Næste startdato
15 august, 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Heltid/Deltid
Heltid
Få mere information om uddannelsen 👍

Kursusbeskrivelse

Produktionsoptimering

På faget Produktionsoptimering lærer du, at bidrage til optimering af din virksomheds produktion via en lang række forskellige områder.

Det er nødvendigt konstant at have et øje på at optimere produktionen for at fastholde konkurrenceevnen. I faget produtionsoptimering bliver du rustet til at anvende konkrete værktøjer til at analysere effektiviteten af et produktionsforløb.
På faget Produktionsoptimering får du metoder og redskaber til at eliminere spild og ikke mindst skabe flow i produktionen. Derudover får du styr på de relevante kvalitetsstyringsprincipper, standarder og forbedringsmodeller.

Indhold i faget

  • Produktionssystemer
  • Produktionseffektivitet
  • Produktionsoptimering
  • Logistik
  • Projektstyring
  • Kvalitetsstyring

Startdato

1 tilgængelig startdato

15 august, 2024

  • Holdundervisning
  • Sønderborg

Målgruppe

Faget er for dig, der arbejder med at analysere lagerstyringsbehov og vare- og informationsstrømme og vurderer og vælger relevante styringsprincipper. Dig der vil lære mere om at anvende enkle statistiske tests og analyseværktøjer og hvordan du får de nødvendige ledelsesværktøjer til at gennemføre forandringer.

Uddannelsen retter sig mod dig der i forvejen har en uddannelse, har været på arbejdsmarkedet i minimum 2 år, og gerne vil have en videregående uddannelse eller specialisere dig indenfor et særligt område - uden at skulle sige dit arbejde op.

Pris

  • Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder på Smart Academy.
  • Er du faglært eller ufaglært, har du mulighed for at få betalt din efteruddannelse på akademiniveau med op til 10.000 kr. om året.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Produktionsoptimering
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Smart Academy
Spangsbjerg Kirkevej 103
6700

Er du ledig? Så kan du have ret til seks ugers jobrettet uddannelse. Læs mere om de forskellige uddannelser for ledige, vi udbyder på Smart Academy. Udnyt din tid som ledig til at opkvalificere dig - eller få papir på dine...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret