Vis kurserforledige.com som: Mobile

BIM - Projektering, Digitalt Byggeri, Revit og AutoCAD Kombi kursus - 6 uger

NTI Academy
6 uger
Dansk
Kurser for ledige
Horsens, København, Risskov, Værløse, Århus

BIM - Projektering, Digitalt Byggeri, Revit og AutoCAD Kombi kursus - 6 uger

BIM, Revit og AutoCAD kombi kursus for ledige

Digital byggeri - BIM, Revit og AutoCAD kombi kursus for ledige

Er du nystartet CAD bruger eller har du ikke arbejdet med programmerne længe, er dette kursus lige noget for dig. Kurset er for dig, der gerne vil lære Revit og have opdateret din AutoCAD viden eller gerne vil lære AutoCAD. Du vil lære tankegange for BIM og lære, hvordan 3D tegneprogrammer er BIM. Herudover vil vores meget tætte samarbejde med CAD Kompagniet – et vikar- og rekrutteringsfirma, kunne hjælpe dig med kontakter og et stort netværk til arbejdsmarkedet og dit næste job

Kursets indhold del 1

På dette kursus for ledige arbejder vi i AutoCAD og Revit Architecture og ser på samspillet fra flere faggrupper. Du lærer at bruge begge programmer i projekter og kunne styre samspillet. Du vil desuden lære CAD programmernes del af BIM.

På 1. del vil du få et grundigt kendskab til den 3D funktionalitet som ligger i Revit.
Der vil blive taget udgangspunkt i eksisterende objekter. Det vil give dig en idé om, hvor simpel funktionaliteten og tankegangen er i Revit. Du får kendskab til, hvordan man modellere med vægge, vinduer, døre, tage, osv.

Endvidere bliver der også lagt vægt på dokumentation. Dette omhandler målsætning, detaljering samt oprettelse af Sheets til print.
1. del giver også et rigtig godt indblik i hvordan der arbejdes i et database miljø, som bevirker at projektet er overskueligt fra første streg.

Effektiv projektering Del 2 arbejdes der med følgende:

På kurset bliver der gennemgået de mere avancerede ting i Revit Architecture. Her vil blive gået mere i dybden omkring dokumentation, revisions styring og signaturforklaringer.

Der skal arbejdes med arealplaner og farvelægning af disse, så bygherren får et bedre overblik over projektet. I forbindelse med præsentation af projektet for bygherren skal vi se på hvorledes det er muligt at lave flere design forslag i samme projekt.

Her kommer vi omkring hvorledes blandt andet eksisterende dwg tegninger kan anvendes i Revit. Og hvordan mulighederne er for at integrere AutoCAD i den daglige projektering.

Kurset tager udganspunkt i projektet og viden fra 1. del af Effektiv projektering med Revit.

Hvem henvender dette kursus for ledige sig til?

Er du ledig og ønsker at opkvalificere dine kompetencer til den nyeste teknologi, og har du en uddannelse inden for byggeri, så er dette CAD kursus lige noget for dig!

Du skal desuden som minimum have kendskab til Windows 10.

Kurser for ledige ved NTI Academy

Kursusform

Kurset varighed er 6 uger og består af 74 lektioner med 9 undervisningsdage og 21 hjemmearbejdsdage.

Der vil blive udleveret en bærbar pc med det program, der anvendes på kurset. pc’en vil være til rådighed i hele kursus forløbet - også til de stillede hjemmeopgaver.

Der vil under hele kursusforløbet være mulighed for at kontakte NTI Academys Support for hjælp. Der vil ligeledes været mulighed for fjernundervisning.

Kursusbevis

Efter gennemført kursus udsteder vi et ATC Autoriseret kursusbevis samt et NTI Academy kursusbevis. Har du efterfølgende brug for en eksamen, så har vi flere muligheder.

NTI Academy

6-ugers kurser for ledige - NTI Academy’s kurser er på Den Regionale Uddannelsespuljes Positivliste

Vores kurser er tilrettelagt, så de er målrettet dét, virksomhederne efterspørger lige nu. Det sikrer, at du bliver klædt på til at skabe værdi for din nye arbejdsplads fra første dag.  NTI Academy har den bredeste vifte af udbud i branchen...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til NTI Academy

NTI Academy

Ormhøjgårdvej 8a
8700 Horsens

 Vis telefonnummer
www.cadx.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om BIM - Projektering, Digitalt Byggeri, Revit og AutoCAD Kombi kursus - 6 uger

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 12 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Marie Jespersen, Kursusdeltager

"Det er et par år siden, at jeg har tegnet i Revit, så kurset har virkelig styrket min tegnetekniske kunnen og givet mig indblik i, hvordan jeg udnytter de forskellige funktioner i Revit bedst og mest effektivt muligt, så jeg føler mig godt rustet til at starte i det nye job."

Læs mere
Sæt trumf på dit CV –  Kurser på...

"Efter de 3 moduler hos NTI Academy, føler jeg mig godt rustet til at begynde på bygningskonstruktør uddannelsen, og skal forhåbentlig i gang her til februar. Jeg synes NTI Academy er top professionelle, og formidler deres materiale, så alle kan være med, uanset hvad baggrund man har. Så jeg vil gerne sige mange tak for det ekstra springbræt I har givet mig."

Læs mere
Lene Haarby Hansen, kursusdeltager

"Jeg er blevet opdateret på nye funktioner og har lært at benytte det på den rigtige måde fremfor bare selv at prøve mig frem."

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: