Vis kurserforledige.com som: Mobile
Viser 1-3 af 3
Viser 1-3 af 3
 

Effektiv kommunikation og gennemslagskraft

I modsætning til at kommunikere gennem skriftlige rapporter, synliggør en præsentation med et "live" publikum talerens personlighed.

Dette giver bedre mulighed for interaktion mellem deltagerne. En god præsentation har:

Relevant og interessant indhold

Dvs. at talen indeholder information, som folk har brug for - samt at denne leveres på en interessant måde, at talen hverken bliver for lang eller for kort. Publikum kan absorbere indholdet.

Logisk struktur

Talen har en logisk opbygning - med en begyndelse, en midte og naturlig afslutning/konklusion, der er præsenteret på en facon, som guider publikum gennem talerens tankeproces og dermed undgår at tabe publikum

En "attraktiv indpakning"

Præsentationen skal være godt forberedt og visuelt tiltalende. Der er ikke noget værre end at miste dit publikums opmærksomhed på grund af en uprofessionel eller lidt for smart præsentation. Hold en gennemført og konsistent stil og layout hele vejen igennem. Og sørg for at hver slide / billede er relevant og tjener et formål.

Human Element

En god præsentation vil blive husket, fordi der er en person tilknyttet. Den måde du siger tingene har stor betydning for din præsentation og dit budskab, og den måde du præsenterer dig selv og dine indlæg på vil påvirke, hvorvidt folk bliver overbevist om, hvad du siger.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus, der hjælper dig tilbage på arbejdsmarkedet!

Ønskeliste
Kundecase
Sussie Juul - Aarhus Business Co...

Jeg tager kurset Grundlæggende IT, fordi jeg er arbejdsledig og skal finde noget, der er relevant for mig. Jeg har valgt et kursus, som jeg både kan bruge i nye jobs og derhjemme.

Læs mere
Mette Michelsen - Aarhus Busines...

Jeg tager kurset Grundlæggende regnskab, fordi jeg gerne vil have en bedre forståelse, når det gælder regnskab og bogføring.

Læs mere
Medical English

En gruppe lægesekretærer har netop færdiggjort kurset Medical English på Aarhus Business College. Hør, hvad de har fået med sig videre:

Læs mere
Jorge Garibaldi - Underviser i P...

Trænger dine medarbejdere til øget trivsel og arbejdsglæde? Skal de undgå stress og dyrke skjulte potentialer?

Det er noget af det, positiv psykologi kan bidrage til.

Læs mere