Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

Effektiv kommunikation og gennemslagskraft

I modsætning til at kommunikere gennem skriftlige rapporter, synliggør en præsentation med et "live" publikum talerens personlighed.

Dette giver bedre mulighed for interaktion mellem deltagerne. En god præsentation har:

Relevant og interessant indhold

Dvs. at talen indeholder information, som folk har brug for - samt at denne leveres på en interessant måde, at talen hverken bliver for lang eller for kort. Publikum kan absorbere indholdet.

Logisk struktur

Talen har en logisk opbygning - med en begyndelse, en midte og naturlig afslutning/konklusion, der er præsenteret på en facon, som guider publikum gennem talerens tankeproces og dermed undgår at tabe publikum

En "attraktiv indpakning"

Præsentationen skal være godt forberedt og visuelt tiltalende. Der er ikke noget værre end at miste dit publikums opmærksomhed på grund af en uprofessionel eller lidt for smart præsentation. Hold en gennemført og konsistent stil og layout hele vejen igennem. Og sørg for at hver slide / billede er relevant og tjener et formål.

Human Element

En god præsentation vil blive husket, fordi der er en person tilknyttet. Den måde du siger tingene har stor betydning for din præsentation og dit budskab, og den måde du præsenterer dig selv og dine indlæg på vil påvirke, hvorvidt folk bliver overbevist om, hvad du siger.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et 6 ugers jobrettet kursus, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus, der hjælper dig tilbage på arbejdsmarkedet!

Ønskeliste