Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

Drømmer du om at starte egen virksomhed?

- men ved du ikke hvor eller hvordan du skal starte?

Hos Kurserforledige.com kan du finde et iværksætterkursus, som kan styrke din CV og hjælpe dig godt tilbage på arbejdsmarkedet. 

Hvis du har en god ide til et nyt produkt, service eller noget helt andet, eller overvejer at blive selvstændig, er der mange ting at være opmærksom på.

Som iværksætter eller selvstændig skal du bl.a. have overblik over økonomi, markedsføring, forretningsplan, og meget andet. Du skal, med andre ord, stå for det hele selv. Men der er hjælp at hente!

iværksætter

Netværk og sparring for iværksættere

Alle vores kursusudbydere tilbyder kurser for kommende iværksættere, hvor der netop lægges vægt på:

  • hvad er en god forretningside - og hvordan gør du den til virkelighed?
  • hvordan udvikler du en forretningsplan?
  • hvordan skaber du en bæredygtige forretning?
  • sund økonomistyring og regnskab
  • identificering af kundegrundlag

Desuden inkluderer flere af kurserne mulighed for netværk, sparring og praktiske øvelser, som virksomhedbesøg, case-opgaver o.lign.

Med et iværksætterkursus udvikler du dine evner gennem praktiske øvelser, som f.eks. case-opgaver, virksomhedsbesøg, networking med andre selvstændige og etablerede virksomhedsejere og meget mere.

Karrieremulighed som iværksætter

For at opnå succes som iværksætter er det vigtigt, at du først og fremmest er passioneret og brænder for din virksomhed og dens produkter. Dernæst er det også enormt vigtigt at du har en grundig og gennemgående viden til dit produkt - derfor er der også mange iværksættere, som vælger at arbejde med produkter som de kender godt i forvejen. 

Inden du starter din egen karriere som iværksætter kan det være klogt at tilegne dig viden og kompetencer inden for den branche du ønsker at starte din virksomhed i. Dette kan du blandt andet opnå ved at blive ansat i en virksomhed i branchen til at starte med. På denne måde får du udviklet dine egenskaber samtidig med, at du skaber dig et godt netværk, som du kan bruge når du starter din egen virksomhed. 

Nogle af de bedste karrieremuligheder inden for iværksætteri er bl.a. 

  • Forretningsudvikling
  • Markedsføring
  • E-handel
  • Økonomi 
  • Ledelse

Disse er nemlig nogle af de vigtigste aspekter når du skal drive en virksomhed. 

Hvornår har man ret til at tage et 6 ugers jobrettet kursus?

Et 6 ugers kursus er en jobrettet uddannelse for dagpengemodtagere og fleksjobvisiterede og har til formål at bane vejen ind på arbejdsmarkedet for ledige. Et 6 ugers kursus er både gældende for faglærte såvel som ufaglærte samt ledige med en kort videregående uddannelse. 

Retten til at tage en 6 ugers jobrettet uddannelse opnås efter en ledighedsperiode på 5 uger - efter 5 uger kan du søge om en jobrettet uddannelse. Måden hvorpå du søger er 6 ugers kursus er enten igennem din a-kasse eller dit jobcenter, som kan gøre dig bekendt med dine muligheder. 

Som ledig kan du melde dig på kurser inden for positivlisten, tilmelding kræver dog at du er inden for målgruppen. 

Om end du er dagpengemodtager eller fleksjobvisiteret gælder nogle særlige regler som du skal være opmærksom på. Er du f.eks. på dagpenge og under 25 år skal dit kursus holdes inden for en reference periode på 6 måneder. Er du fleksjobvisiteret er standart reference perioden på 9 måneder. 

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at udleve din drøm om egen virksomhed!

Er du allerede i arbejde? Find et iværksætterkursus for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste