InDesign

Velkommen til Adobes fantastiske univers

Lav dynamiske layouts til trykte eller digitale medier med InDesign CS5 - og styrk dine kompetencer.  Flere af vores kursusudbydere tilbyder kurser i InDesign. Styrk dine muligheder for at komme tilbage til jobmarkedet!
Viser 1-20 af 59
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 59

Skab effektfulde billeder, forsider og meget med InDesign

- og styrk dine jobmuligheder idag!

Med vores kursusudbydere får du teoretisk og praktisk kendskab til InDesign, uanset dit niveau. Du bliver f.eks. fortrolig med at lave nyhedsbreve og produktblade samt at formulere tekst og billeder i et moderne og læsbart design.

Du lærer også at anvende de korrekte farver, teksttyper og grafiske sammensætning, samt hvordan du klargør dine dokumenter til tryk og til web.

Så få helt styr på animationer og sideovergange i InDesign, interaktiv navigation i dokumenter, hyperlinks og meget mere med vores kursusudbydere.

Find evt. andre kurser for ledige i Adobe, 6 ugers kurser i online marketing eller kurser for ledige i kommunikation og formidling.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Kontakt kurserforledige.com og få hjælp til at finde et 6 ugers kursus, der passer til dig.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med dit 6 ugers selvvalgte kursus i InDesign!

Ønskeliste
Kundecase
Ditte Sylvester, kursist

"Jeg kan varmt anbefale kurset ’kommunikation i praksis’. Efter 6 ugers intens undervisning har jeg fået meget med mig, som jeg kan bruge i hverdagen og på min arbejdsplads."

Læs mere
Carina, kursist

"Det endte ud i mit drømmejob under kurset, og tror bestemt ikke, jeg havde fået jobbet uden min ekstra viden fra kurset."

Læs mere
Lina Holm-Jacobsen

"Jeg kan kun give kurset mine varmeste anbefalinger. Underviserne er kompetente og motiverede, og grundbogen til kurset er velskrevet og let at arbejde ud fra, selv for en nybegynder."

Læs mere
Tanja Smedegaard, kursist

"I min løntilskudsstilling som pr- og marketingmedarbejder hos teatret Hvid Støj Sceneproduktion var det, jeg lærte på kurset, uundværligt. Både Adobe-pakken, wordpress-delen og det grafiske udtryk - jeg har brugt det hele. Og jeg bruger det igen i min nye stilling som Marketing Assistant."

Læs mere