InDesign

Velkommen til Adobes fantastiske univers

Lav dynamiske layouts til trykte eller digitale medier med InDesign CS5 - og styrk dine kompetencer.  Flere af vores kursusudbydere tilbyder kurser i InDesign. Styrk dine muligheder for at komme tilbage til jobmarkedet!
Viser 1-20 af 55
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 55

Skab effektfulde billeder, forsider og meget med InDesign

- og styrk dine jobmuligheder idag!

Med vores kursusudbydere får du teoretisk og praktisk kendskab til InDesign, uanset dit niveau. Du bliver f.eks. fortrolig med at lave nyhedsbreve og produktblade samt at formulere tekst og billeder i et moderne og læsbart design.

Du lærer også at anvende de korrekte farver, teksttyper og grafiske sammensætning, samt hvordan du klargør dine dokumenter til tryk og til web.

Så få helt styr på animationer og sideovergange i InDesign, interaktiv navigation i dokumenter, hyperlinks og meget mere med vores kursusudbydere.

Find evt. andre kurser for ledige i Adobe, 6 ugers kurser i online marketing eller kurser for ledige i kommunikation og formidling.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Kontakt kurserforledige.com og få hjælp til at finde et 6 ugers kursus, der passer til dig.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med dit 6 ugers selvvalgte kursus i InDesign!

Ønskeliste
Kundecase
Ditte Sylvester, kursist

"Jeg kan varmt anbefale kurset ’kommunikation i praksis’. Efter 6 ugers intens undervisning har jeg fået meget med mig, som jeg kan bruge i hverdagen og på min arbejdsplads."

Læs mere
Rikke Henriksen, kursist

"Jeg kan anbefale kurset ’kommunikation i praksis’, uanset om du skal arbejde med administration eller digital kommunikation. Med fra kurset får man de teoretiske baggrunde sammen med praktiske erfaringer gennem cases og opgaver. Kurset gav en forståelse for, hvordan man kan anvende og formidle kommunikation i sit daglige arbejde."

Læs mere
Lina Holm-Jacobsen

"Jeg kan kun give kurset mine varmeste anbefalinger. Underviserne er kompetente og motiverede, og grundbogen til kurset er velskrevet og let at arbejde ud fra, selv for en nybegynder."

Læs mere
Ulla Nørgaard

"Det er et unikt tilbud, der giver mig en vej tilbage på arbejdsmarkedet, som jeg ikke havde overvejet til at begynde med. Jeg kan anbefale andre at gøre det samme – se ud over begrænsningerne og fokuser i stedet på muligheden for videreuddannelse."

Læs mere