InDesign

Velkommen til Adobes fantastiske univers

Lav dynamiske layouts til trykte eller digitale medier med InDesign CS5 - og styrk dine kompetencer.  Flere af vores kursusudbydere tilbyder kurser i InDesign. Styrk dine muligheder for at komme tilbage til jobmarkedet!
Viser 1-20 af 46
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 46
1
2
3

Skab effektfulde billeder, forsider og meget med InDesign

- og styrk dine jobmuligheder idag!

Med vores kursusudbydere får du teoretisk og praktisk kendskab til InDesign, uanset dit niveau. Du bliver f.eks. fortrolig med at lave nyhedsbreve og produktblade samt at formulere tekst og billeder i et moderne og læsbart design.

Du lærer også at anvende de korrekte farver, teksttyper og grafiske sammensætning, samt hvordan du klargør dine dokumenter til tryk og til web.

Så få helt styr på animationer og sideovergange i InDesign, interaktiv navigation i dokumenter, hyperlinks og meget mere med vores kursusudbydere.

Find evt. andre kurser for ledige i Adobe, 6 ugers kurser i online marketing eller kurser for ledige i kommunikation og formidling.

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Kontakt kurserforledige.com og få hjælp til at finde et 6 ugers kursus, der passer til dig.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med dit 6 ugers selvvalgte kursus i InDesign!

Ønskeliste