Vis kurserforledige.com som: Mobile

MS Windows Server & Microsoft Azure

Itucation kurser
Kurser for ledige
6 uger
Startdato
København
17-08-2020  
28-09-2020  
Fjernundervisning
17-08-2020  
28-09-2020  

Kursusbeskrivelse

Kursus i Microsoft Windows Server og Microsoft Azure

Ved at deltage på dette kursus opnår du kompetencer inden for Windows Server og Microsoft Azure. Kurset giver dig pensum svarende til certificeringerne AZ-900 og AZ-104, samt dele af certificering 70-740.

På dette kursus vil du opnå færdigheder inden for de vigtigste elementer i et Microsoft netværk. Efter kurset kan du administrere, konfigurere og rådgive om disse – uanset om de er i skyen eller lokalt. Du kan bl.a. vedligeholde en on-premises infrastruktur (lokalt installeret), herunder netværk, servere, storage, virtualisering, clustering, Active Directory, group policy og klienter (Windows 10).

Du vil også blive undervist i hvordan Azure (Microsoft Cloud) kan bruges som infrastruktur platform. På kurset vil du få viden og erfaring med cloud concepts og Azure services, herunder storage, virtual machines, netværk, abonnementer og de ressourcer der er til rådighed i skyen. Hvis du drømmer om et job som bl.a. IT-konsulent, IT-arkitekt, IT-supporter eller systemadministrator, så er dette kurset relevant for dig.

Microsoft

Dit udbytte af kurset

Du får en enestående mulighed for at få et højt fagligt niveau og samtidig et grundlag for en fortsat udvikling inden for Microsofts serverteknologier og infrastruktur.

Microsoft Server 2016 og Microsoft Azure er produkter, der udgør kernen af it‐infrastruktur i mange virksomheder og derfor er kompetencer inden for dette felt efterspurgte. Når du har opnået disse kompetencer, vil du have en rigtig god mulighed for at komme til at arbejde i it‐branchen.

Kurset er opbygget på en sådan måde, at du som deltager, vil have gennemgået pensum til certificeringerne AZ-900 og AZ-104 samt dele af pensum til certificering 70‐740. Kurset kommer omkring både teoretiske elementer og praktiske opgaver, så du har prøvet at løse mange opgaver i praksis.

Det er frivilligt om du ønsker certificeringerne, men vær opmærksom på at det er et tilkøb og derfor ikke en del af kursets pris. Du har mulighed for at tage certificeringer efter kursets afslutning (du kan søge dit jobcenter om at få bevilget certificeringerne).

Tilbud om sparring med karrierecoach

I løbet af kurset, kan du få sparring med Itucations karrierecoach. Det giver dig mulighed for at få friske øjne på dit CV og din ansøgning, og på den måde komme tættere på dit næste job. Der er også mulighed for en snak om din motivation og fremtid på jobmarkedet. Itucations karrierecoach kommer ind på holdet og holder et interessant oplæg om arbejdsmarkedet.

Hvorfor vælge Itucation kurser?

Undervisning 5 dage om ugen

Tilknyttet karrierecoach

Høj beskæftigelse efter kursus

Målgruppe

Kurset Microsoft Windows Server 2016 og Microsoft Azure er for dig, der gerne vil arbejde som systemadministrator, it-konsulent eller driftsansvarlig. Når kurset starter skal du have et godt kendskab til servere og netværk. På den måde får du det bedst mulige udbytte af undervisningen.

Anbefalede IT-forudsætninger

 • Erfaring med brugen af pc og operativsystemet Windows
 • Forståelse for netværk, servere og deres relationer
 • Eller selvlært og motiveret med ønske om at arbejde i it-branchen

Undervisning på denne selvvalgte uddannelse

Hvorfor vælge dette Server 2016-kursus?

 • En aktuel it‐uddannelse som virksomhederne efterspørger
 • Mulighed for internationalt godkendte certificeringer
 • Adgang til ny teknologi, nye pc’ere og gode kursusfaciliteter
 • Markedets bedste undervisere, certificerede og med erfaring som konsulenter og undervisere
 • Coaching af de fremtidige job‐muligheder og vejledning omkring CV
 • Undervisningen foresgår i Symbion Science Park, hvor over 100 virksomheder bor. Der er rig mulighed for at netværke.

Særlige tilføjelser til dette kursus:

Kurset er godkendt på den regionale positivliste med:

 • Hovedstaden: nr. 275
 • Sjælland: nr. 238
 • Fyn: side 3
 • Østjylland: side 18
 • Vestjylland: side 12
 • Sydjylland: side 3
 • Bornholm: nr. 90

Kursusindhold

Windows Server (on-premises)

Microsoft Azure (cloud)

Kursusform

Du vil modtage undervisning mandag-fredag mellem kl. 09.00 og 15.00. I undervisningen bliver der vekslet mellem teori og praktiske øvelser. Der er egen pc til rådighed under forløbet.

I løbet af kurset er det muligt at købe mad i kantinen eller du kan medbringe madpakke. Der er køleskab til medbragt mad. Der er gratis kaffe, the og andre varme drikke.

Itucation ligger i gåafstand fra Ryparken st. og der er rig mulighed for gratis parkering foran huset. 

 

Eksamen og diplom

Kursusbevis
Efter endt kursus får du et kursusbevis indeholdende det pensum du har været igennem i løbet af kursets 6 uger.

Certificering
Du har mulighed for at slutte kurset med en eller flere standardiserede certificeringer, som er anerkendt i it-branchen. Certificeringerne tager du i Itucations testcenter (Pearson Vue Authorised Test Centre). Det betyder, at du i dine ansøgninger kan skrive, at du har bestået disse certificeringer, så din kommende arbejdsgiver nøjagtigt ved, hvad du kan og at du er i stand til at løse specifikke opgaver. Det gør dig mere attraktiv at ansætte.

Pris

Har du som ledig har fået kurset bevilliget af dit jobcenter, så betaler jobcentret udgiften på kr. 24.898,92 ekskl. moms

Kurset koster DKK 4.149,82 ex. moms pr. uge.

Om udbyderen

Itucation kurser

It-kurser for ledige

Kontor og regnskab: Windows/Office pakken, Salgspsykologi og grundlæggende salg, Digital Markedsføring, samt Bogføring med e-conomic Infrastruktur og netværk: Microsoft Server 2012/2016, SharePoint, SQL og MCSA i server Programmering: ASP.NET MVC, Xamarin App udvikling og Android App udvikling. Vi har både kurser, der er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Itucation kurser

Svanevej 22
2400 København Nv

 Vis telefonnummer
www.itucation.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,7

Baseret på 63 evalueringer

Frederik Skovbjerg
(5)
Super fedt kursus, man kan komme ind uden nogen Windows server viden og lærer en masse
Niklas
(5)
Det var helt fint
Aslak
(5)
Tak for et rigtigt godt kursus. Jeg som ikke har arbejdet med serveradministration eller har anden direkte hands-on erfaring med serveradministration og opbygning, fik ved hjælp af en supergod lærer Noveed, rigtigt meget viden og indsigt. Jeg er ved at forberede mig til certificering og kan kun sige at hvis jeg består, så er det i allerhøjeste ...
Vis alt
Få information

Udfyld formularen for mere information om MS Windows Server & Microsoft Azure

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,7)
Baseret på 63 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 317 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: