Viser 1-20 af 22
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 22
1
2

Har du styr på HTML, PNG og CMS? Og er du ledig?

- så tag et 6 ugers jobrettet kursus for ledige!

Er du uddannet inden for eller har du arbejdet med IT og web tidligere - og vil du gerne opdatere din viden samt forbedre dine jobmuligheder? Så find et kursus for IT professionelle med kurserforledige.com.

Vores kursusudbydere tilbyder alle kurser inden for den nyeste teknologi, når det kommer til servere og styresystemer. Du kan derfor være sikker på, at du får en opdateret viden, der sikrer dig et friskt CV, når du skal søge tilbage på jobmarkedet.

Viden og redskaber der virker

Alle vores kursusudbydere tilbyder kurser, der giver dig både teoretisk viden og brugbare redskaber inden for særlige IT-områder, som f.eks. udvikling af apps til smartphones, programmering, support, osv.

Så find dit kursus nu - og bliv endnu skarpere på programmering, CMS systemer, HTML, netværk, mobil apps til Android og iPhone eller informationsteknologi med vores kursusudbydere og styrk dine muligheder for at vende tilbage til arbejdsmarkedet.

Leder du efter IT-bruger kurser ?

Se flere kurser inden for IT for brugere, Adobe - eller online kommunikation.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med kursussøgningen!

Er du allerede i arbejde? Find en it uddannelse for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste
Relaterede kategorier