Vis kurserforledige.com som: Mobile

GDPR-koordinator og persondataspecialist

Itucation kurser
Kurser for ledige
6 uger
Dansk
Startdato
København
22-02-2021  
Fjernundervisning
22-02-2021  

Kursusbeskrivelse

Vil du være en del af en digital fremtid og hjælpe virksomheden med datasikkerhed? Så er dette kursus for dig. GDPR (General Data Protection Regulation) er persondatalovgivningen indført af EU og som skal overholdes af alle virksomheder.

Data er en vigtig del af virksomheder og deres succes. På kurset giver vi dig værktøjer til til håndtering af persondata, og samtidig lærer du, hvordan disse data anvendes ved hjælp af digitale redskaber. Vi starter med det basale og gennemgår det juridiske fundament for persondataforordningen. Samtidig lærer du, hvordan virksomheder skal håndtere data for kunder og medarbejdere.

På kurset lærer du, hvordan virksomheder skal implementere og overholde de regler, GDPR-lovgivningen dækker over. Du får erfaring med hvordan disse regler omsættes til praksis samt hvordan implementeringsprocessen ser ud og skal styres. Dertil får du erfaring med, hvilke værktøjer der anvendes til styring af processen, og hvordan du etablerer og opdaterer datastrukturen effektivt.

Gennem forløbet bliver du i stand til at arbejde professionelt med persondata, og du kan efter kurset fungere som GDPR-koordinator med fokus på lovmæssig implementering og vedligeholdelse.

Hvorfor vælge Itucation kurser?

Undervisning 5 dage om ugen

Tilknyttet karrierecoach

Høj beskæftigelse efter kursus

Målgruppe

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige.

For at få mest ud af uddannelsen, anbefaler vi, at du er:

  • Erfaren i brugen af pc’ere og er internetbruger
  • Selvlært, motiveret med ambitioner om at arbejde på kontor eller inden for administration
  • Erfaren med Office-pakken eller mod på at få det
  • Positiv, motiveret og en teamplayer

Undervisning på denne selvvalgte uddannelse

Godkendt jobrettet uddannelse

Kurset er godkendt på den regionale positivliste for 6 ugers kurser til ledige, som kan søges vi dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til hvordan du søger dit jobcenter om dette GDPR- og persondatakursus. Kurset er godkendt på følgende positivlister:

  • Hovedstaden: nr. 15
  • Sjælland: nr. 474

Kursusform

Med 6 ugers jobrettet uddannelse fra Itucation får du:

  • En aktuel opkvalificering som virksomhederne efterspørger
  • Certificerede og erfarne undervisere med branchekendskab
  • Klasseundervisning hver dag
  • Tilknyttede jobkonsulenter med stort virksomhedsnetværk
  • Adgang til nyeste teknologi, nye pc’ere og gode kursusfaciliteter

Pris

Er du ledig med ret til jobrettet uddannelse, eller har du fået bevilliget uddannelse af dit jobcenter, afholder a-kassen/jobcentret udgiften på 4.149,82 ekskl. moms per uge. Samtidig kan du oppebære dine dagpenge i uddannelsesperioden.

Om udbyderen

Itucation kurser

It-kurser for ledige

Kontor og regnskab: Kommunikation, Office-pakken, bookingsystemer, Projektledelse, GDPR-koordinator, Digital Markedsføring, Brugervenlighed, samt Regnskab og bogføring med Dynamics NAV, e-conomic og Excel. Infrastruktur og netværk: Microsoft, 365, Microsoft Azure, samt Cloud og IT-sikkerhed inkl. Microsoft 365 og Windows Server. Programmering: Programmering...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Itucation kurser

Svanevej 22
2400 København Nv

 Vis telefonnummer
www.itucation.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om GDPR-koordinator og persondataspecialist

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 318 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: