Viser 1-20 af 37
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 37
1
2

Står du uden for jobmarkedet men ønsker at komme tilbage i arbejde inden for transport, logistik eller distributions området?

- Tag et kursus, der henvender sig til ledige og kom stærkt tilbage på arbejdsmarkedet! 

Hos Kurserforledige.com har du som ledig mulighed for at finde et kursus inden for transport, logistik eller distribution som du synes skal hjælpe dig stærkt tilbage på job! De jobrettede kurser giver dig kompetencer og viden til at kunne varetage en stilling inden for branchen som f.eks. godschauffør, taxachauffør og buschauffør. 

Kravene for at kunne tilmelde dig kurserne er blot, at du skal være fyldt 21 år og så skal du også have haft kørekort af kategorien B i mindst 3 år. Yderligere krav for optagelse kan du læse mere om på de enkelte kurser ovenfor. 

Transport

Hvem har ret til 6 ugers kursus?

Et 6 ugers kursus er en jobrettet uddannelse for dagpengemodtagere og fleksjobvisiterede og har til formål at bane vejen ind på arbejdsmarkedet for ledige. Et 6 ugers kursus er både gældende for faglærte såvel som ufaglærte samt ledige med en kort videregående uddannelse. 

Retten til at tage en 6 ugers jobrettet uddannelse kan du opnå efter en ledighedsperiode på 5 uger - efter 5 uger kan du søge et kursus. Måden hvorpå du søger et 6 ugers kursus er enten igennem din a-kasse eller dit jobcenter, som kan gøre dig bekendt med dine muligheder. 

Som ledig kan du melde dig på kurser inden for positivlisten, tilmelding kræver dog at du er inden for målgruppen. 

Om end du er dagpengemodtager eller fleksjobvisiteret gælder nogle særlige regler som du skal være opmærksom på. Er du f.eks. på dagpenge og under 25 år skal dit kursus holdes inden for en reference periode på 6 måneder. Er du fleksjobvisiteret er standart reference perioden på 9 måneder. 

Karrieremuligheder inden for transport, logistik og distribution

Som uddannet inden for transport har du rigtig gode muligheder for at komme i job! Tager du f.eks. et uddannelse til lastbilchauffør får du mange forskellige job muligheder både i Danmark og i Europa. Der er stor efterspørgsel på lastbilchauffører og du vil derfor have gode chancer for at komme hurtigt ud i job igen. 

Du kan f.eks. blive ansat i en stilling som lastbilchauffør hos en vognmand. Derudover kan du også efter nogle år erfaring inden for branchen vognmandsfirma, hvis du har interesse for dette. 

Som uddannet buschauffør har du også gode jobmuligheder efter end kursus og du vil kunne varetage stillingen som rutebuschauffør. Herefter kan du også, efter visse antal år udvikle din karriere til at blive både turistbuschauffør, og efterfølgende også erfaring til at varetage ruter til andre lande. 

Hvor kan man tage kurset? 

Du kan tage mange forskellige kurser inden for transport, logistik og distribution, og herved også hos mange forskellige udbydere. Du kan blandt andet tage et kursus i: 

  • Esbjerg
  • Hillerød
  • Fredericia
  • København
  • Odense
  • Århus
  • Randers
  • Vejle

… og mange flere byer rundt omkring i Danmark. 

Kan du ikke finde et kursus, der passer til dine ønsker? Udfyld en kursusforespørgsel og få hjælp til at finde et kursus for ledige, der passer til dine behov.

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus, der hjælper dig tilbage i job!

Er du allerede i arbejde inden for området? Find et transportkursus for erhvervsaktive på finduddannelse.dk

Ønskeliste