Spørgsmål omkring betaling af kurset - Forum

21-05-2014 13:24   Charlotte Guld

Hej. Ved du noget omkring betaling af kurset, som ledig. Er det en selv, eller jobcenteret?


RE: Spørgsmål omkring betaling af kurset
21-05-2014 13:47   kurserforledige.com

Hej Charlotte,

Betalingen afhænger af om du tager kurset som en selvvalgt uddannelse (i så fald er det a-kassen, der betaler, hvis du er forsikret) - eller om du tager det som en del af en jobplan (hvor det vil gå igennem Jobcentret istedet).

Hvis du har ret til kurser for ledige - enten via selvvalgt uddannelse i de første ni måneder af dit ledighedsforløb, via en individuel jobplan eller via den særlige uddannelsesordning (akutuddannelser for de, der var truet med at miste dagpenge), så skal du ikke selv betale.

Det bedste at gøre i din situation er nok at snakke med din Akasse/Jobcenter om, hvilken kategori du hører ind under, og hvilke muligheder du dermed har.

Du kan læse mere i vores korte FAQ: http://www.kurserforledige.com/FAQ__d5705.html

(Vær obs på at reglerne har ændret sig hurtigt og ofte gennem det sidste år, så dobbelttjek altid med din sagsbehandler)


Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en udbyder på kurserforledige.com? Du bidrager ved, at hjælpe andre med at finde det kursus, der passer dem bedst. Læs venligst vores evalueringspolitik om, hvordan vi godkender og udgiver evalueringer her. 

Download vores evalueringspolitik her