SAP kurser for ledige? - Forum

07-05-2012 13:46   Kenneth Pedersen

Jeg er ledig og vil gerne tage 6 ugers selvvalgt uddannelse. Jeg vil gerne blive bedre til SAP, da jeg ikke har erfaring med dette. Hvor kan jeg tage et SAP kursus for ledige?


RE: SAP kurser for ledige?
09-05-2012 08:53   kurserforledige.com

Hej Kenneth

Du kan sagtens tage et SAP kursus for ledige. Ved at søge på SAP i søgefeltet på forsiden af kurserforledige.com kommer du til siden med vores udbud af SAP kurser.

Du kan enten vælge at tage et grundkursus i SAP eller et mere specialiseret SAP kursus, som for eksempel SAP med fokus på økonomi eller HR. Nu ved jeg ikke, hvor du søger din 6 ugers selvvalgt uddannelse, men du kan tage SAP kurser i København, Århus og Vejle, eller du kan vælge at tage kurset som fjernstudie.

Jeg anbefaler, at du går til siden med SAP kurser og klikker lidt rundt, så du finder netop det SAP kursus, der passer til dine behov. Held & lykke!

De bedste hilsner

kurserforledige.com


Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en udbyder på kurserforledige.com? Du bidrager ved, at hjælpe andre med at finde det kursus, der passer dem bedst. Læs venligst vores evalueringspolitik om, hvordan vi godkender og udgiver evalueringer her. 

Download vores evalueringspolitik her