Medical English

”Det er vigtigt for os at blive bedre til medicinsk engelsk i dagligdagen. Vi oplever i stadig højere grad, at de mennesker, vi er i kontakt med, taler engelsk. Det er nødvendigt, at vi forstår sproget - i det personlige møde, men også skriftligt og telefonisk.

I samtaler kan man godt komme til at mangle ord eller vendinger – men ordforråd er noget af det, kurset har fokus på. Det er blevet vigtigere at være god til engelsk, og det er rart at vide, at vi kan bruge det, vi lærer, til noget helt specifikt i jobbet.

Undervisningen er god og varieret. Vi læser både forskellige artikler inden for vores eget område, snakker og diskuterer i grupper, og vi har fællesundervisning. Timerne er godt tilrettelagt, og vores underviser er rigtig godt forberedt hver gang. Inden vi startede kurset, skulle vi skrive lidt om, hvad vi hver især godt kunne tænke os at lære – og så tager undervisningen udgangspunkt i det.

Det er dejligt, at vi får materiale med herfra. Vi får en oversigt over fagudtryk og vendinger, som vi altid kan slå op i.”Læs mere om Aarhus Business College

Bestil information


Få information

Kom I kontakt med Aarhus Business College
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.