Vis kurserforledige.com som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om 6 ugers Kognitiv Mentoruddannelse?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 250 evalueringer

Bianca
(5)
Jeg har lært så meget og er blevet beriget med god visdom og fantastiske empatiske lærere kan varmt anbefales
A
(4)
Jeg ville ønske at flere havde chancen for at komme på mentor uddannelsen, da de giver et stort indblik i at kunne hjælpe andre, men også dig selv.
Kirsten Aagaard
(5)
Et kursus med mange redskaber til rygsækken. Kan bruges både personligt og fagligt. Gode undervisere, godt undervisningsmateriale, mange praktiske øvelser.
SH
(5)
Hver eneste dag på denne uddannelse har været spændende, lærerig og udviklende. Ville ikke være det foruden.
Søren Haucke
(4)
Fin faglig dækning af emnet
Ulla
(5)
Har været meget inspirerende og brugbart både privat og arbejdsmæssigt
Camilla
(4)
Kurset har været en god oplevelse både på det faglige men også personlige plan
Susanne
(5)
Fine konkret værktøjer og kompetente undervisere
Bgu
(5)
Udvider ens viden omkring fremtidige muligheder. Job relateret.
Amanda Creutzberg
(5)
En øjenåbner! Jeg tager rigtig meget nyt stof med mig, og er blevet en kæmpe del klogere indenfor b.la. det kognitive felt, som jeg ved jeg vil få super meget gavn af i fremtiden.
AA
(5)
Mange tak for et fantastisk forløb. Vi ses igen så snart der opstår en mulighed.
Maria
(5)
Den kognitive mentor uddannelse har været super givende for mig både fagligt og personligt. Underviserne er meget kompetente og jeg har mødt en masse dejlige mennesker. Kan varmt anbefales
Toke
(5)
Fantastiske og meget lærerige 6 uger. Er klart anbefalelsesværdigt..
tom Christensen
(5)
meget Lærererigt en rigtig god spørge teknik ,til at arb med mennesker på.kan virkelig bruges i mange sammenhæng . Jeg kan bruge det sammen med de 12trin som jeg er vand til at arb med .
zohra ahl-elaicha
(5)
Det bedste kursus jeg har været til .
Signe
(5)
Kurset har oversteget mine forventninger. Jeg er blevet mødt med anerkendelse og føler mig parat til bruge min nye viden i praksis.
Linda
(5)
Tak😊
Poul Erik
(5)
Passionerede undervisere med fantastiske formidlingsevner. Virkelig anbefalelsværdigt.
Tenna
(5)
Jeg har fået en masse nye begreber og redskaber med mig, som jeg er enormt glade for, og som jeg ved at jeg vil få brugt i fremtiden. Formidlet af passionerede og kompetente undervisere. Fantastisk oplevelse!
KMK
(5)
Fantastisk dybdegående, professionel teoretisk rejse i den kognitive verden !! Til gavn og brug både privat og arbejdsrelateret Super dygtige undervisere og professionelt og gennemarbejdet materiale / forløb
Vivi Birk Nielsen
(5)
Spændende udfordrende og lærerigt kursus
Dorte
(5)
Kursusset har været en øjne åbner og har givet mig så meget med, som jeg kan bruge i mit fremtidige arbejdsliv og jeg ønsker helt klart at dygtig gøre mig mere i den kognitive teori.
Andreas
(5)
Faglig viden i verdensklasse
Annemette Nyfos
(5)
Jeg synes, at jeg har fået et supergodt redskab til at arbejde videre med. Jeg har fået rigtig meget lyst til at arbejde videre indenfor mentorområdet, og det havde jeg egentligt ikke forestillet mig på forhånd.
Morten Arnoldus
(5)
Kognitiv Mentor uddannelse har givet mig et super godt udbytte. Det komprimerede forløb er intenst og der afdækkes rigtig mange emneområder. Virkelig kompetente og behagelige undervisere - en rigtig god blanding af forskellige personligheder. Kan varmt anbefales!