Kurser for ledige

Indretningskonsulent for ledige

Nordic Online Academy , Fjernundervisning
Længde
4 uger
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Heltid/Deltid
Heltid
Længde
4 uger
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online
Heltid/Deltid
Heltid
Få mere information om uddannelsen 👍

Kursusbeskrivelse

Indretningskonsulent for ledige

Med uddannelsen som indretningskonsulent hos Nordic Online Academy, vil du blive klædt på til at kunne drive store og små indretningsprojekter i fremtiden, som enten ansat eller selvstændig.

Uddannelsen er for dig, som ønsker at arbejde professionelt med indretning i fremtiden som feks. selvstændig indretningskonsulent. 

Med indretnings uddannelsen kommer du igennem hele paletten, fra grundlæggende designhistorie, materialelære, farvelære, styling og til hvordan du møder kunden i øjenhøjde og giver dem den bedst mulige rådgivning ud fra deres behov og ønsker. 

Da indretning er en sjov størrelse, hvor der sjældent er et facit, bygger uddannelsen i høj grad på praksisnær læring fra vores eksperter, som deler ud af deres erfaringer fra arbejdet med indretning på professionelt niveau og i mange forskellige sammenhænge. Med uddannelsen får du derfor virkeligheds- og praksisnær læring og kompetencer, som giver dig de bedst mulige forudsætninger for at kunne stå på egne ben med dine egne kunder i fremtiden. 

På uddannelsen bliver du rustet til at kunne arbejde med indretning professionelt, hvad enten det er i private hjem eller for virksomheder. 

Det bedste fra to verdener

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser indenfor forskellige fagområder. Alle vores uddannelser tilbydes som on-demand studie, hvor du under uddannelsen kan studere når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo.
På uddannelsen som indretningskonsulent for ledige får du det bedste fra to verdener. Du får adgang til uddannelsen som on-demand studie, samtidig med at du opnår individuel sparring både før, under og efter dit uddannelsesforløb.

Som en del af uddannelsen indretningskonsulent for ledige vil du

  • Blive klædt på til at drive store og små indretningsprojekter
  • Lære at arbejde professionelt med indretning
  • Lære om kunderådgivning, og hvordan du matcher kundens behov 
  • Lære om alt fra grundlæggende designhistorie, til farvelære og styling.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online
  • Fjernundervisning

Målgruppe

På uddannelsen som indretningskonsulent for ledige, er der ingen krav til de studerendes tidligere erhvervsmæssige erfaring eller uddannelsesmæssige baggrund. Det mest væsentlige er, at du efter endt uddannelse har lyst og interesse i at arbejde professionelt med indretning.

Uddannelsen er optimal for dig, som ikke tidligere har arbejdet med indretning - og som via uddannelsen ønsker at opnå læring og kompetencer som du kan benytte i din fremtidige karriere indenfor faget.

Uddannelsen henvender sig ikke til personer, som i forvejen har professionel erfaring eller uddannelse inden for fagområdet.

Eksamen og diplom

Du modtager et diplom efter endt uddannelse. 

Pris

Uddannelsen som indretningskonsulent for ledige afvikles som udgangspunkt over en periode på 4 uger. Totalprisen for uddannelsen lyder på 20.000 kr.

Varighed af uddannelsen kan revideres og aftales individuelt, med afsæt i den aktuelle situation hos den studerende. Kontakt os gerne for eventuel dialog og sparring omkring dette.

Uddannelsen er ikke på positivlisten. Dog er det muligt at opnå en individuel godkendelse af uddannelsen hos sit lokale jobcenter, med afsæt i lovbek. nr. 548 om aktiv beskæftigelsesindsats. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Indretningskonsulent for ledige
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,5

Baseret på 4 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Sofie S
24 aug 2023
Jeg giver uddannelsen fem stjerner

Jeg giver uddannelsen fem stjerner, fordi jeg sjældent har oplevet så god service. Selvom man gennemfører uddannelsen alene, så har jeg altid haft en følelse af at have nogen ba...

Vis alt
4/5
Lene S
14 apr 2023

Jeg syntes det har være lærerigt og jeg glæder mig til at bruge det i praksis. Jeg kunne godt lige mixet mellem video og læsning.

5/5
Jasmin B
13 apr 2023

Super gode videoer/forklaringer. Godt med spørgsmål efter endt modul så man sikre sig forståelse. Virkelig hurtigt svar tilbage man får hvis man har spurgte om spørgsmål eller v...

Vis alt
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Nordic Online Academy tilbyder online uddannelser inden for en lang række fagområder. Uddannelserne er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte eksperter med fokus på at give dig praksisnær læring og kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på.  Oplev...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret