Vis kurserforledige.com som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Digital Markedsføring inkl. WordPress?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 5 evalueringer

Ann Sofie Andersen
(5)
Fantastisk kompetente og ikke mindst hjælpsomme undervisere. Rigtig god og rar stemning på holdet, selvom folk har forskellige baggrunde. Lærerigt og aktuelt litteratur tilknyttet kurset, hvoraf jeg overvejer selv at investere i en af bøgerne. Det eneste jeg kan sætte en finger på er det, til tider, uregelmæssige wifi på stedet.
Usama Awad
(5)
Rigtig fedt kursus, der åbner op for mange kvalifikationer. Man forventer kun at få undervisning i digital markedsføring, men tilføjelser for bedre jobsøgning følger med, som Photoshop og meget mere. Pengene værd!! Og underviserne kunne ikke have været blevet valgt bedre :)
Tania Elianna Hansen
(4)
Jeg var ret begejstret for kurset, hvor vi kom vidt omkring i digital strategi. Det omfattede anvendelsen af målgrupper, sociale medier, kommunikationskanaler, nyhedsbreve, SEO/SEM, Wordpress, Wix (CMS), webdesign, usability, Google Analytics og Adwords, introduktion til grafiske programmer og videoredigering. Vi havde to meget kompetente underv...
Vis alt
Helle Piper
(5)
Et super godt kursus, med venlige og kompetente undervisere. Et kursus, hvor man kommer ud i mange hjørner, og får en en bred indsigt i Digital Markedsføring!
Bent Tillisch
(4)
God, bred uddannelse. God dybde i alt. Sjælden kombination. God veksling mellem teori og praktik. For lidt om LinkedIN og Bugetter. Værdimatricen behøver nok en anden fremlæggelse.