Aalborg Universitet - kurser for ledige

6 ugers selvvalgt uddannelse i forretningsforståelse, it og karriereplanlægning - Aalborg Universitet

Styrk dine jobmuligheder med et kursus for ledige fra Aalborg Universitet

Kurser for ledige på Aalborg Universitet

Vælg et af Aalborg Universitets kurser for ledige akademikere og udnyt din ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse bedst muligt. På vores kurser får du et kursusindhold på akademisk niveau og samtidigt et intensivt karriereplanlægningsforløb med sparring fra konsulenter, som kender det akademiske arbejdsmarked.

Når du vælger at tage 6 ugers selvvalgt uddannelse hos os, så styrker du dine kvalifikationer og dermed øger dine muligheder på jobmarkedet.

Aalborg Universitet er en dynamisk og innovativ forsknings- og uddannelsesinstitution, der kombinerer et levende engagement i lokale, regionale og nationale problemer med en aktiv satsning på internationalt samarbejde.

Blandt verdens godt 17.000 universiteter er AAU placeret på de fleste anerkendte internationale rankinglister.

Med et kursus for ledige på Aalborg Universitet kan du gennem et intensivt kursusforløb opkvalificere dig professionelt og fagligt inden for et specifikt område.

» Få mere information – helt uforpligtende!
Udfyld en interesseforespørgsel nederst på denne side.

Add text here
Klik her for at læse mere om Aalborg Universitet - kurser for ledige

Skriv et indlæg
Svar Tråde
No posts found


Aalborg Universitet - kurser for ledige
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en udbyder på kurserforledige.com? Du bidrager ved, at hjælpe andre med at finde det kursus, der passer dem bedst. Læs venligst vores evalueringspolitik om, hvordan vi godkender og udgiver evalueringer her. 

Download vores evalueringspolitik her