Kurser for ledige

Arbejdsmarkedsrettet Stress og trivselsvejleder

Wattar Gruppen, i København (+1 lokationer)
Længde
7 dage
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online
Uddannelsen er på
Dansk
Længde
7 dage
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning, Online
Uddannelsen er på
Dansk
Få mere information om uddannelsen 👍

Kursusbeskrivelse

Uddan dig til Arbejdsmarkedsrettet Stress og trivselsvejleder og få praktiske færdigheder

Når du har færdiggjort kurset, bliver du certificeret Arbejdsmarkedsrettet Stress og trivselsvejleder fra Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter. Kurset er på den regionale positivliste for Sjælland #349 samt den regionale positivliste for hovedstaden #398.

Kursets formål

Formålet med Arbejdsmarkedsrettet Stress og trivselsvejleder kurset er at give dig kognitiv viden, færdigheder og kompetencer til at udføre vejledende rådgivende og coachende funktioner indenfor stress- og trivselsområdet.
Kurset tager afsæt i kognitiv teori og metode, positiv psykologi og mindfulness. Kurset giver dig teoretisk viden om og praktiske færdigheder i emner relateret til stress og trivsel.

Efter endt kursus vil du være en fagligt velfunderet kognitiv samtalepartner, så dine fokuspersoner kan nå deres mål, udnytte deres potentialer, arbejde med personlige strategier og mestre daglige udfordringer.

Kognitiv teori og metode

Kurset er baseret på kognitiv teori og metode, som tager udgangspunkt i, at der er en sammenhæng mellem vores tanker, følelser og adfærd. Den måde, vi opfatter og tolker verden på, påvirker vores følelser og handlinger.  Ved at undersøge dine tankemønstre kan du opnå mere fokus på anvendelige og hensigtsmæssige tanker og derved styre uden om negative tanker. Derved får du frihed til at kunne handle mere målrettet.

Stress- og tilsynsvejleder uddannelse

Kursets undervisere

På kurset i Arbejdsmarkedsrettet Stress og trivselsvejleder møder du undervisere og trænere, som fortrinsvist er kognitivt uddannede psykologer, med stor erfaring som undervisere og specialister i undervisningsemner relateret til stress og trivsel.

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

TBA

  • Holdundervisning
  • København
  • Dansk

TBA

  • Online
  • Fjernundervisning
  • Dansk

Målgruppe

Kurset har en bred anvendelighed og giver dig redskaber, så du efter endt kursus vil være i stand til at bruge de elementer, som er relevante for lige netop din fremtidige beskæftigelsesretning.

Kurset henvender sig til dig, der har fokus på mennesker og trivsel, og som anvender samtalen som et redskab i dagligdagen. Kurset henvender sig også til deltagere, som ønsker at skifte jobspor.

Eksamen og diplom

Når du har færdiggjort kurset, bliver du certificeret Arbejdsmarkedsrettet Stress og trivselsvejleder fra Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Arbejdsmarkedsrettet Stress og trivselsvejleder
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,4

Baseret på 26 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
4/5
Celest Apollonia Johansen
20 sep 2021
Evaluering af stress og trivsels vejleder kursus uddannelsen

Jeg vil som det første i in evaluering sige (Hvor er er glad for jeg tog dette kursus, jeg har lært så meget om mig selv nu og forstår nu hvad det vil sige at få stress). Når d...

Vis alt
4/5
Charlotte
17 sep 2021
Stress- og Trivselsvejlederuddannelsen

Rigtig godt og lærerigt forløb

3/5
Vivian Liberati
16 sep 2021
Godt... men det kunne blive bedre...

Et rigtig godt kursus med dygtige og kompetente undervisere. Kurset er fyldt med godt materiale og værktøjer. Jeg vil dog sige at 7 dage med alt den viden man får, er alt for ko...

Vis alt
Wattar Gruppen
Holbergsgade 14, 4.sal
1057 København K

Uddannelse og kurser ved Wattar Gruppen

Hos Wattar Gruppen har vi over 25 års erfaring i at udbyde både korte og længerevarende uddannelsesforløb inden for både kognitiv terapi, coaching og rådgivning. Som studerende hos os er du sikret høj faglig kvalitet, et godt studiemiljø og kompetente...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret