Vis kurserforledige.com som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Stress og trivselsvejleder?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 14 evalueringer

Katrine
(5)
Kurset er rigtig godt både fagligt og indholdsmæssigt. Der er en god balance mellem teori praktiske øvelser, underviserne er engagerede, og jeg har fået mange brugbare redskaber med mig hjem. Kan klart anbefales!
Tbl
(4)
Kan anbefales
Fatima
(5)
Fantastiske og professionelle underviser! Super god service! Nogle lækre kager ;)
Rosa
(5)
Det hele var så lærerigt og man går derfra med masser af viden!
Christina
(4)
Wattargruppen er et super fint og professionelt sted
Vib
(5)
Det har været et fantastisk kursus, som er meget vedkommende også for os der kan relatere til stress. En ny måde at være på og for sig selv.
Jean Ølgaard
(5)
En uddannelse som både giver selvindsigt og høj grad er givende for alle arbejdspladser . Burde være er absolut must for alle HR afdelinger . Top kompetende og passionerede undervisere .
Lars Vinqvist
(5)
Godt forløb med en god faglig introduktion til faget.
Bettina Maimann
(5)
Jeg har lært rigtig meget på uddannelsen - fagligt og personligt. Underviserne er super dygtige og meget engagerede - desuden var der en rigtig god stemning på holdet.
Anitta
(4)
Super og meget relevant kursus med kompetente og meget anerkendende undervisere.
M. Rasmussen
(5)
Kurset er intenst og kompakt. Det indeholder meget anvendelige teknikker og strategier, som bliver udfoldet af undervisere i top klasse. Det hele er tilrettelagt i dejlig vekslen mellem teori og øvelser. Jeg ser frem til at gøre en forskel, ved hjælp af mine nye kompetencer.
Janne Høyem
(5)
Meget kompetente undervisere og usædvanligt dygtige til også at skabe et trygt og behageligt studiemiljø, hvor kursisterne føler sig trygge til at komme med sine umiddelbare bidrag/ kommentarer/ spørgsmål.
Johanna
(5)
Ekstrem dygtige, kompetente, velformuleret i højeste klasse. Super organiseret adm.
Christina Sylvest Plichta
(5)
Jeg har lært så meget de her dage. Jeg fik sat ord på en masse metoder jeg allerede bruger i mit arbejde, og fik nogle gode redskaber jeg kan arbejde videre med. Af hjertet tak for god læring, gode undervisere og et varmt og trygt miljø at udvikle sig i.