Vis kurserforledige.com som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 445 evalueringer

Ashraf
Redskaber til at arbejde med menneskelige relationer i forhold følelser, tålmodighed og feedback. Uddannelsen førte til nyt job, hvor jeg bruger det jeg lærte på uddannelsen i mit arbejde.
Tina
Rigtig godt Brush Up indenfor det pædagogiske område, gode øvelser, god online undervisning
Henny Andersen
Jeg var meget tilfreds med at måtte deltage i denne korte og kompetencegivende uddannelse - det har givet mig et boost og nye meget anvendelige kompetencer - både til jobbet og til privatlivet. Jeg skrev dette kursus på mit CV - hvilket banede vejen til flere jobsamtaler og nyt job.
Charlotte
Fleksibel undervisning, både fysisk fremmøde og online på samme tid, det var ikke et problem, man kunne nemt høre hinanden
Janie
På Wattar er der rummelighed og god energi, man kan mærke at underviserne er passionerede og går op i det de laver. Selve kurset var meget interessant, dog havde jeg allerede lært en del fra et tidligere kursus på Wattar, som ligeledes var rigtig godt. Det er helt klart noget for dig der vil blive bedre til at kommunikere med din omverden, men...
Vis alt
Joanna
Gode redskaber til at arbejde med konfliktløsning i mindre virksomheder og til at skabe forbedringer af arbejdsmiljø samt indsigt i egne måder at kunne håndtere konflikter professionelt.
Camilla
Der er fokus på at lære sig selv at kende, redskaber til at tage mig videre til et job, og jeg føler mig endnu bedre klædt på nu, til at håndtere konflikter.
Marianne
Flere dygtige undervisere på kurset! God introduktion til anvendelse af forskellige relevante metoder, men måske lidt for kort øvetid i grupperne og lidt for lidt vejledning i gruppearbejderne.
Marianne
Var jeg ikke gået ind med forhåndsviden om emnerne, havde jeg ikke kunnet stå ved ordlyden på mit kursusbevis. Der er i den grad plads til forbedring indenfor formidling af det juridiske stof.
Emilija Vojic
Det har været rigtig god og læring uger. Meget spænderne kursus og stor ros til alle underviser . Jeg glæder mig til at kom ud og prøv det værktøj jeg har lært 😊. Tak for det ❤️
Agnethe Givard Carstensen
Jeg har lært så meget på så kort tid! Ikke mindst om mig selv. Dygtige og meget engagerede undervisere
Karen Lisbeth Snedker
jeg er fuldt ud tilfreds med både kursets indhold og undervisere. Trods det var et online kursus føler jeg at have fået fuld udbytte af af læren og gruppearbejdet. eneste er at jeg kunne ønske lidt mere tid til rollespil for at indøve alle de gode teknikker/værktøjer, som der er blevet undervist i.
Veronica Kampmann
Forløbet har givet indsigt i kognitive redskaber, som man kan bruge som mentor og beskæftigelseskonsulent. Jeg har så mange redskaber nu, som jeg vil kunne hive op af rygsækken i forskellige situationer. Jeg føler mig tryg og klar til at skulle ud og afholde samtaler med motiverende og forandrende karakter.
Andrea Sørig
Spændende fagligt, dygtige undervisere, meget indholdsrigt forløb.
Dora Christensen
Rigtig gode undervisere, god faglighed, alt fungerede godt.
Agathe Faber-Simonsen
Godt tilrettelagt forløb med dygtige undervisere og god balance i undervisningens metoder
Sallie Forchhammer
Jeg har været virkelig glad for at være på kursus hos jer og føler at jeg er blevet klar til at søge job/praktikplads indenfor feltet. Alle undervisere har været virkelig dygtige og søde, og imponerende dygtige til at undervise over zoom. Jeg håber at få mulighed for at blive lære af jer igen.
Bjørg Stokland
Min forventning til ovenstående uddannelse har været over all forventning. Dette bygger på undervisernes professionelle tilgang til os kursister, dog kunne jeg tænke mig der var en video til det enkelte emne. Jeg vil bestemte anbefale ovenstående udbyder og uddannelse. Til slut vil jeg takke for gaven vi modtog.
Lene
Online kursus som kognitiv mentor og beskæftigelseskonsulent har været en super lærerig oplevelses, hvor jeg har fået bygget ovenpå mine elsisterende kompetencer med mange anvendelige redskaber. Dygtige og varme undervisere og velstruktureret kursus!
Heide Clausen
Rigtig gode, faglige og anerkendende undervisere på kurset.
Lena
Mit forløb var online og det var meget instenst hele tiden at sidde i "tæt" kontakt med folk og hele tiden forholde sig til nye metoder/redskaber. Undervejs savnede jeg mere "øvetid", men alt i alt har det været et super spændende og givtigt kursusforløb med dygtige undervisere og en behageligt læringsmiljø, hvor der blev taget højde for gode pa...
Vis alt
Cæcilie
Søde undervisere der brænder for det de laver, gode til at videreformidle og lære fra sig, på sådan en måde så alle kan være med.. Jeg er rigtig glad for at jeg valgte wattar gruppen som uddannelses sted. Da deres værdier er i et med mine egne
Miguel Tolstrup
Det er en god og informativ udfordring.
Birte Lykke Rabjerg
Grundlæggende et super kursus og glimrende materiale til understøtning af de forskellige lektioner. Godt at man ikke behøver at tage noter men kan koncentrere sig om undervisningen og bare fremhæve lidt i undervisningsmateriale, hvis man har brug for det. Det er en gevinst med forskellige undervisere, da man får hørt de samme grundlæggende ting...
Vis alt
Karoline
Jeg har været afsindigt glad for, at tage uddannelsen som kognitiv mentor hos Wattar gruppen. Underviserne er engagerede, behagelige og gode til at lære fra sig samt opfordre til egen refleksion og (ligeværdig) debat imellem deltagerne. Selve uddannelsens indhold er spændende og kan udover at tilføje kompetencer og titel til dit cv, også bidrage...
Vis alt