Hvad siger tidligere kursister om Wattar Gruppen?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 451 evalueringer

S.N.S

Jeg kan helt klart anbefale Watter-gruppen. Det er et meget struktureret, og faglig orienterede kursus/udd. Man føler sig godt klædt på til at arbejde som Mentor.

Trine

Jeg har været meget glad og tilfreds med kurset i Coaching og konflikthåndtering. Jeg har lært utrolig meget af de dygtige undervisere, som fortæller og forklarer i øjenhøjde og bruger mange spændende øvelser og eksempler fra den virkelige verden. Jeg glæder mig til at bruge min nye viden både i mit privat- og arbejdsliv.

Gabi

Wattar Gruppen leverer en god og brugbar uddannelse til alle, der arbejder med mennesker og som ønsker nye redskaber, som kan bruges i alle faggrupper. Underviseren er empatisk og lydhør. Det faglige niveau i top. Kan varmt anbefales.

Ashraf

Redskaber til at arbejde med menneskelige relationer i forhold følelser, tålmodighed og feedback. Uddannelsen førte til nyt job, hvor jeg bruger det jeg lærte på uddannelsen i mit arbejde.

Tina

Rigtig godt Brush Up indenfor det pædagogiske område, gode øvelser, god online undervisning

Henny Andersen

Jeg var meget tilfreds med at måtte deltage i denne korte og kompetencegivende uddannelse - det har givet mig et boost og nye meget anvendelige kompetencer - både til jobbet og til privatlivet. Jeg skrev dette kursus på mit CV - hvilket banede vejen til flere jobsamtaler og nyt job.

Charlotte

Fleksibel undervisning, både fysisk fremmøde og online på samme tid, det var ikke et problem, man kunne nemt høre hinanden

Janie

På Wattar er der rummelighed og god energi, man kan mærke at underviserne er passionerede og går op i det de laver. Selve kurset var meget interessant, dog havde jeg allerede lært en del fra et tidligere kursus på Wattar, som ligeledes var rigtig godt. Det er helt klart noget for dig der vil blive bedre til at kommunikere med din omverden, men...

Vis alt
Joanna

Gode redskaber til at arbejde med konfliktløsning i mindre virksomheder og til at skabe forbedringer af arbejdsmiljø samt indsigt i egne måder at kunne håndtere konflikter professionelt.

Camilla

Der er fokus på at lære sig selv at kende, redskaber til at tage mig videre til et job, og jeg føler mig endnu bedre klædt på nu, til at håndtere konflikter.

Bo
Marianne

Flere dygtige undervisere på kurset! God introduktion til anvendelse af forskellige relevante metoder, men måske lidt for kort øvetid i grupperne og lidt for lidt vejledning i gruppearbejderne.

Marianne

Var jeg ikke gået ind med forhåndsviden om emnerne, havde jeg ikke kunnet stå ved ordlyden på mit kursusbevis. Der er i den grad plads til forbedring indenfor formidling af det juridiske stof.

Emilija Vojic

Det har været rigtig god og læring uger. Meget spænderne kursus og stor ros til alle underviser . Jeg glæder mig til at kom ud og prøv det værktøj jeg har lært 😊. Tak for det ❤️

Agnethe Givard Carstensen

Jeg har lært så meget på så kort tid! Ikke mindst om mig selv. Dygtige og meget engagerede undervisere

Karen Lisbeth Snedker

jeg er fuldt ud tilfreds med både kursets indhold og undervisere. Trods det var et online kursus føler jeg at have fået fuld udbytte af af læren og gruppearbejdet. eneste er at jeg kunne ønske lidt mere tid til rollespil for at indøve alle de gode teknikker/værktøjer, som der er blevet undervist i.

Veronica Kampmann

Forløbet har givet indsigt i kognitive redskaber, som man kan bruge som mentor og beskæftigelseskonsulent. Jeg har så mange redskaber nu, som jeg vil kunne hive op af rygsækken i forskellige situationer. Jeg føler mig tryg og klar til at skulle ud og afholde samtaler med motiverende og forandrende karakter.

Andrea Sørig

Spændende fagligt, dygtige undervisere, meget indholdsrigt forløb.

Dora Christensen

Rigtig gode undervisere, god faglighed, alt fungerede godt.

Agathe Faber-Simonsen

Godt tilrettelagt forløb med dygtige undervisere og god balance i undervisningens metoder

Sallie Forchhammer

Jeg har været virkelig glad for at være på kursus hos jer og føler at jeg er blevet klar til at søge job/praktikplads indenfor feltet. Alle undervisere har været virkelig dygtige og søde, og imponerende dygtige til at undervise over zoom. Jeg håber at få mulighed for at blive lære af jer igen.

Bjørg Stokland

Min forventning til ovenstående uddannelse har været over all forventning. Dette bygger på undervisernes professionelle tilgang til os kursister, dog kunne jeg tænke mig der var en video til det enkelte emne. Jeg vil bestemte anbefale ovenstående udbyder og uddannelse. Til slut vil jeg takke for gaven vi modtog.

Lene

Online kursus som kognitiv mentor og beskæftigelseskonsulent har været en super lærerig oplevelses, hvor jeg har fået bygget ovenpå mine elsisterende kompetencer med mange anvendelige redskaber. Dygtige og varme undervisere og velstruktureret kursus!