Vis kurserforledige.com som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter?

Gennemsnit 4,7

Baseret på 307 evalueringer

jeanette Wehrenfeldt Elmeskov
(4)
jeg har fået en rigtig god indsigt i det at være mentor og jeg er nu klædt på til at arbejde som mentor
MHH
(5)
Jeg har været på en vild og inspirerende udviklingsrejse i løbet af Mentor 2 uddannelsen, som gør det muligt for mig at bygge bro mellem min administrative baggrund til nu at arbejde med mennesker som coach/mentor. En livslang interesse for at arbejde med mennesker tager nu form. Med uddannelsen har jeg fået et stort mod på at indlede en spænden...
Vis alt
Bo Østergaard
(5)
Meget kompetente undervisere og relevante øvelser.
Gert Johansen
(5)
Super godt kursus
Gitte grønvold pedersen
(4)
6 uger med fart på. Rigtig gode redskaber til brug i praksis. Kompetente undervisere. Helt klart et forløb der har styrket mit mod på at søge stillinger, jeg før ville have Undgået.
at
(5)
Kan varmt anbefales
HF
(4)
Jeg glæder mig til at bruge min nye viden og værktøjerne i kommende beskæftigelse.
Majken Friis Jørgensen
(3)
Få men gode værktøjer. Mangelfuld ift arbejdsgange og lovgivning
R. LC.
(4)
Måske lidt overfladisk behandling af tunge emner, men det er svært at nå i dybden på 15 dage.
CAT
(2)
Søde undervisere, behagelig atmosfære - er dog glad for, at jeg ikke selv har BETALT for forløbet, da undervisningsniveauet ikke har levet op til mine forventninger (da det skal kunne rumme ALLE)..
Katrine
(5)
Kurset er rigtig godt både fagligt og indholdsmæssigt. Der er en god balance mellem teori praktiske øvelser, underviserne er engagerede, og jeg har fået mange brugbare redskaber med mig hjem. Kan klart anbefales!
Tbl
(4)
Kan anbefales
Fatima
(5)
Fantastiske og professionelle underviser! Super god service! Nogle lækre kager ;)
Rosa
(5)
Det hele var så lærerigt og man går derfra med masser af viden!
Christina
(4)
Wattargruppen er et super fint og professionelt sted
Randi Vestergaard
(4)
De fleste timer blev holdt sammen med det kognitive mentor hold,hvor mit største fokus hører til.. Det var mange mennesker at være sammen, men pensum var virkelig godt..Også når man er ny i faget.. At der var forskellige undervisere var super inspirerende,og at de også arbejdede som mentorer var en god "spejling"
CS
(4)
Det er en uddannelse med fokus på beskæftigelse, men i særdeleshed hvordan man behandler andre mennesker med respekt. Det er en uddannelse, som giver en masse værktøjer, som man kan anvende i samtalen med andre mennesker. Den kan varmt anbefales til andre, som ønsker at arbejde med mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.
Rune
(5)
Super god uddannelse der er meget anvendelig som Beskæftigelseskonsulent.
Mai Britt hastrup
(5)
Meget fint forløb, dygtige undervisere i veltilrettelagte forløb. Vi var dog ofte lidt for mange ( 2 hold sammen) i et mindre lokale, med mange engagerede deltagere der alle havde brug for at blive hørt, hvilket kunne virke forstyrrende for mit forståelsesflow.
Ensaf Elsubaihi
(5)
Fantastiske undervisere især Mette, Christian og Finn Bo
Hanne Elisabeth Gustavfson
(4)
Kurset har budt på vitgi vidrn og redskaber i forhold til at arbejde med menneskers udvikling, samtidigt med at det har været et redskab til den egen udvikling, der er nødvendig for at arbejde med mennesker der er i sårbare situationer.
Abeer Al-Atrash
(5)
Spændende og lærerigt kursus. Gode underviser og fornuftig matriale. Godt team.
HC
(5)
Gode brugbare værktøjer
HH
(5)
Tak for et udviklende og lærerigt forløb.
Filiz
(5)
Kognitiv mentor uddannelsen understøtter eget proces og giver videnskabelig konkrete teorier, såvelsom strategier for at arbejde med borgere med støttebehov. Kan varmt anbefales i arbejdet med mennesker.