Vis kurserforledige.com som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter?

Gennemsnit 4,7

Baseret på 351 evalueringer

Mette Petersen
(5)
Dygtige, engagerede undervisere og et væld af gode, brugbage værktøjer til mentorarbejdet. Meget professionelt. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Johnny
(4)
Enorme dygtige faglige undervisere, som har været en fornøjelse, at være kursus deltager på
Henrik Kristensen
(4)
Jeg oplevede en god og saglig tilgang til undervisning på denne korte tid af 6 uger. Glade og imødekommende undervisere. Ville gerne have haft mere kvalitet på emnet Planlægning og Projekt. To dage der haltede lidt. Jeres tilgang og håndteringen til udfordringen af fjernundervisnings delen klarede I alle rigtig flot.
LV
(4)
Superprofessionelle og dygtige undervisere, dejligt miljø - jeg har fået en rigtig god kognitiv indsigt og effektive redskaber til at kunne arbejde som mentor i mange sammenhænge.
Gobeline W. Larsen
(5)
Har været så godt at prøve det af i grupper og plenum. Og er meget glad for de forskellige værktøjer vi har lært og trænet.
Dorthe Honore’
(5)
Har tidligere skrevet kommentarer til forløbet.
Susanne Kruse
(5)
Fantastiske undervisere, dagene fløj afsted, og fordi vi kun var 12 deltagere på kurset, blev vi rystet rigtigt godt sammen. Rigtig god undervisning med masser af gruppearbejde, som gav virkelig meget. Jeg føler jeg er kommet ud på den anden side, klogere på mig selv, og en del kompetencer rigere. Tak til Wattar og kommunen som bevilgede kurset.
Erik Westh
(5)
Jeg takker for en inspirerende, engagerende og lærerig uddannelse. På uddannelsen blev jeg konfronteret med flere skeletter i skabet, men jeg var klar til det og glædede mig over, at mit selvværd og min selvtillid steg i løbet af kurset. Grund - super undervisere, super medkursister og et stort rum til at være mig selv og lade al den gode underv...
Vis alt
Anne Jensen
(5)
Meget inspirerende, lærerigt og brugbart - både i forbindelse med job men også for mig personligt.
Conny
(5)
God og kompetent undervisning, som er brugbart og yderst relevant i fremtidige jobs - men også til personlig udvikling og refleksion
Pia
(5)
Har fået redskaber til at kunne bruge, dygtige underviser, super glad for at jeg fik lov til at tage uddannelsen, og super søde mennesker
Thomas Buus Kristensen
(5)
Godt kursus indhold, gode undervisere.
HR
(4)
Genrelte god oplevelse med mange gode undervisere, der selvom de var forskellige, stadig kunne formidle deres budskab og lære fra sig. Mange modeller som kan bruges i fremtidigt arbejde og ikke kun til præcis denne uddannelse.
Anja
(4)
Jeg glæder mig til at afprøve mine nye færdigheder ude i virkeligheden
Jette K
(5)
Super kursus
Daniella
(4)
Jeg startede som en lille forskræmt mus, og slutter som en fattet kvinde med mere gå på mod og større selvtillid
Sevgün Dogan Öztürk
(5)
Vi i Køge manglede forplejning :( men alt var OK.
Steffan
(4)
Det har været en fantastisk oplevelse, og et rigtig godt fundament til at skulle ud og arbejde med mennesker. Man tager videre med en rigtig god værktøjskasse.
Ida
(5)
Meget sigende og analyserende kursus, der tager udgangspunkt i samtalemetoder. Et kursusforløb, hvor du bliver klogere på, hvordan du kommunikerer med din borger.
Rene
(5)
Et højt fagligt niveau med læring af allle relevante teorier i forbindelse med mentorarbejde.
MA
(5)
Godt og lærerigt kursus med stor udbytte for en fremtidige beskæftigelseskonsulent
Hanna Madsen
(4)
General har det været 6 fantastiske lærerige uger. Vi har været 6 kursister, med hver vores erfaringer - som har gjort vores team til noget helt specielt 😊 Vores undervisere, har med hver deres viden - prøvet at gøre os parate , til at møde nye borgere, som har brug for at vi guider dem videre, til en eks.vis bedre jeg opfattelse, job parathe...
Vis alt
Søren Kurt Jensen
(5)
Godt fagligt indhold
Charlotte Bodeholt
(5)
Rigtigt godt kursus - gode lærer og relevant undervisning
Laila
(5)
Godt