Vis kurserforledige.com som: Mobile
6 uger
Dansk
Kurser for ledige
København

Kursusbeskrivelse

Tag næste skridt – byg videre på din mentoruddannelse

Kognitiv Mentor 2 er en overbygning på vores uddannelse Kognitiv Mentor. Du kan tage Kognitiv Mentor 2, når du har gennemført vores kognitive mentoruddannelse og er certificeret mentor fra Wattar Gruppen – eller har anden lignende uddannelse.

På overbygningsuddannelsen får du udbygget din viden om den kognitive metode og opnår dermed flere praktiske færdigheder og terapeutiske kompetencer, som kvalificerer dig til at anvende kognitiv teori og metode i dit daglige arbejde.

Når du har gennemført Kognitiv Mentor 2, svarer det til, at du har taget den 1-årige uddannelse i Kognitiv Terapi hos Wattar Gruppen. Du kan dermed få direkte adgang til År 2 på den 4-årige uddannelse til Kognitiv Psykoterapeut, hvis du ønsker det.

Undervisning

Uddannelsen løber over 6 uger og udføres med en særligt tilrettelagt variation af workshops, teoretiske oplæg, praktiske øvelser, oplevelsesbaseret læring og færdighedstræning.

Alt sammen ledet af dygtige undervisere, som er teoretiske og praktiske specialister på deres undervisningsområder og tæller bl.a. psykologer, psykoterapeuter, mentorer og lærere.

Færdighedstræning og supervision

Under uddannelsen lærer du hvilke indsatser og redskaber, der skal anvendes for at hjælpe og støtte personer med forskellige problemstillinger. Du får mulighed for at udvikle dine kognitive færdigheder i forhold til bl.a. at udarbejde en sagsformulering, anvende sokratisk dialog og verbale og adfærdsmæssige undersøgelsesmetoder.

Færdighedstræningen giver dig mulighed for at afprøve og træne de kognitive teknikker gennem øvelser under vejledning af underviseren.

Målgruppe

Denne uddannelse er særligt til dig, der ønsker at arbejde med kognitiv terapi på et udvidet niveau, eller som ønsker at tage en uddannelse som psykoterapeut.

Er du ledig kan kurset godkendes som en del af din Jobplan hos dit Jobcenter. Kurset er på de regionale positivlister i Region Hovedstaden #497 og Region Sjælland #403.

Eksamen og diplom

For at uddannelsen kan gennemføres, skal du deltage i en afsluttende gruppepræsentation samt udfærdige en skriftlig opgave i selvrefleksion.

Pris

16.200 kr. ekskl. moms pr. deltager

Om udbyderen

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

6 ugers jobrettet uddannelse ved Wattar Gruppen

Brænder du for at rådgive og vejlede andre, samtidig med at du fremmer egen personlig udvikling, og ønsker du stærke redskaber til at skabe forandringer for dig selv og andre? Se vores kursusudbud, hvor vi tilbyder en 6 ugers jobrettet...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

Holbergsgade 14, 4.sal
1057 København K

 Vis telefonnummer
www.wattar-gruppen.dk

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 3 evalueringer

Henrik Hansen
(5)
Selv-udvikling så det brager, det har været utroligt lærerigt og nærværende. glæder mig til at komme ud og prøve nogle af teknikkerne af og mærke hvordan det virker. Mvh. Henrik
MHH
(5)
Jeg har været på en vild og inspirerende udviklingsrejse i løbet af Mentor 2 uddannelsen, som gør det muligt for mig at bygge bro mellem min administrative baggrund til nu at arbejde med mennesker som coach/mentor. En livslang interesse for at arbejde med mennesker tager nu form. Med uddannelsen har jeg fået et stort mod på at indlede en spænden...
Vis alt
Bo Østergaard
(5)
Et super kursus der kan bruges næsten uanset hvor man er på arbejdsmarkedet.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Kognitiv Mentor 2

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 334 evalueringer
Se alle evalueringer
Kundecase
Stine Holm, Ergoterapeut og kand...

"Jeg har også gennemgået en personlig udvikling og fået opbygget et stærkt netværk til de andre kursister.”

Kundecase
Lene Bonde Hemmningsen, Mentor i...

”Kurset indeholder alt, hvad man skal bruge som mentor og jeg har fået fuld valuta for pengene."

Kundecase