Vis kurserforledige.com som: Mobile

Kognitiv Mentor 2

Triocon
9 undervisningsdage over 6 uger
Kurser for ledige
Ballerup, København, Køge
Startdato: September 2019 - Ballerup
16.200 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Kognitiv Mentor ll - Jobrettet forløb på den regionale positivliste i Region Sjælland og København

Forløbet henvender sig til dig, der har gennemført og bestået Kognitiv Mentor 1 og har til sigte, at anvende de kognitive værktøjer i læring og udvikling af mennesker med anerkendende metoder.

Indhold på Kognitiv Mentoruddannelse ll hos Triocon:


Kognitiv teori og metoder i praksis

Vi bygger ovenpå teori og metoder fra KM1 og udvider med bl.a.:Søjlemodellen, Løsningsfokuseret tilgang, KRAPs Udviklingsmodel,ressourcefokuseret undersøgelse og en række nye kognitive redskaber.

Relations arbejde

Redskaber til at skabe læringsprocesser hos en mentee, i en udfordrethverdag. At støtte udforskningsadfærd, det ’at lære at lære’ og metoder til at kunne indgå i respektfulde relationer.

Diagnosekendskab

Uddybes og suppleres med socialpsykologi og redskaber til blivende ændringer i adfærd; bl.a. via adfærdseksperimentering.

Du får kendskab til, og afprøver øvelser, til arbejdet med mentee. Fx til at holde fokus, håndtere modgang og hæve frustrationstolerancen.

Færdighedstræning

Gennem færdighedstræningen får du mulighed for at afprøve de kognitiveteknikker på hinanden, gennem øvelser, rollespil og case arbejde. Der vil være vejledning af underviseren og gruppesupervision.

Skriftligheden i Mentorarbejdet

Du vil komme til at arbejde med sagsanalyse, planlægnings struktur oglogføring, afrapportering og progressions-dokumentation samt Mentorensrammesætning.

Supervision og Færdighedstræning

Supervisionen på uddannelsen er tosidig. Dels at brugen af kognitivemetoder, skemaer og redskaber har afsæt i et ressourcefokuseret oganerkendende menneskesyn. Dels at du opnår en faglig sikkerhed i skriftlig sagsformulering.

Målgruppe

Forløbet henvender sig til dig, der har gennemført og bestået Kognitiv Mentor 1 og har til sigte, at anvende de kognitive værktøjer i læring og udvikling af mennesker med anerkendende metoder.

Pris

Hvis du er ledig og har ret til at gøre brug af opkvalificerende uddannelse fra den regionale positivliste, kan du deltage uden omkostninger. Spørg i dit jobcenter om dine rettigheder.

Pris kr. 16.200.,- eksklusive moms.

Om udbyderen

Triocon - uddannet og erfarne karrierevejledere

Triocon har siden 2005 arbejdet med udvikling og uddannelse af mennesker på flere niveauer. Triocon er en netværksbaseret virksomhed, der indgår i mange fælleskaber for altid at have de bedste og unikke kompetencer til at løse en opgave. Vi står...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Triocon

Industriparken 44A
2750 Ballerup

 Vis telefonnummer


Få information

Udfyld formularen for mere information om Kognitiv Mentor 2

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.