Jobrettet lederuddannelse

Den Grundlæggende Lederuddannelse er en jobrettet uddannelse for dig, der har brug for en praktisk uddannelse og en solid værktøjskasse, du kan bruge i den daglige ledelse. Uddannelsen er målrettet dig, der ikke har en lang teoretisk uddannelsesbaggrund.
Viser 1-20 af 48
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 48
1
2
3

Mere om Jobrettet lederuddannelse

Forløbet er en del af Positivlisten for 6 ugers jobrettet uddannelse, som er administreret af beskæftigelsesministeriet.

Lederuddannelsens mål er at udvikle dine faglige og personlige ledelseskompetencer og er baseret på læringsformer, som er aktivitets- og erfaringsbaserede. Du får derfor mulighed for hele tiden at forholde dig til det, du lærer.

Hvorfor skal du tage en lederuddannelse

God ledelse er vigtigt for både dig og din virksomhed. Viden om redskaber til god ledelse styrker:

  • din egen personlige og ledelsesmæssige udvikling
  • dine medarbejderes motivation
  • virksomhedens produktivitet

Udvikling af dine ledelseskompetencer er derfor en god investering for både din kommende arbejdsplads og dig selv.

Hvem er dette kursus for ledige relevant for? 

Den Grundlæggende Lederuddannelse er skabt til dig, der vil bruge din ret til 6 ugers jobrettet uddannelse på en praksisnær lederuddannelse og en solid værktøjskasse, du kan anvende i din daglige ledelse. Målet er at opbygge dine faglige og personlige ledelseskompetencer.  

Den grundlæggende lederuddannelse retter sig mod AMU-målgruppen – dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet. Medarbejdere med en højere uddannelse kan også deltage på kurset, men er ikke berettiget til uddannelsesydelse.

Ønskeliste