Vis kurserforledige.com som: Mobile
40-80 lektioner
Heltid
Kurser for ledige
Odense
Startdato: Start når du vil! - Odense

Kursusbeskrivelse

FVU-dansk

FVU-dansk er et kort og effektivt kursus, som gør, at du læser og skriver hurtigere med færre fejl og misforståelser.

Bliv bedre til at stave, læse, forstå og skrive

På FVU-dansk bliver du bedre til: 

  • at stave ord
  • at læse og forstå tekster
  • at skrive og at bruge tekster

Du har selv indflydelse på hvilke tekster du arbejder med. Har du fx en tekst, som er svær for dig at læse eller forstå, kan du tage den med til undervisningen. Det kan også være instruktioner og beskeder til breve, e-mails, blade og aviser. Valget er dit. 

Indhold på FVU-Dansk

På kurset arbejder du med det, som du har brug for. Undervisningen tilrettelægges individuelt. Det betyder også, at du kan vælge et blended forløb, hvor du arbejder med onlineundervisning en del af tiden. 

FVU trin på FVU Dansk

FVU-dansk er bygget op af 4 trin. På alle 4 trin arbejder du med dansk i hverdagen. Hvert trin kan tilrettelægges i forløb af 40-80 lektioner. Du kan deltage på samme trin flere gange. Dit niveau afgøres af en trinplaceringstest. Når du er færdig med et trin, har du mulighed for at gå til trinprøve for at komme videre til næste FVU-trin. 

FVU trin 1
På trin 1 lærer du at stave de små, nemme ord. Du læser og skriver korte tekster. Desuden arbejder du med, hvad du læser og skriver i hverdagen.

FVU trin 2
På trin 2 lærer du mere om de lidt svære ord. Du læser og skriver tekster. Og du arbejder også med korte instruktioner.

FVU trin 3
På trin 3 får du viden om grammatik og forskellige typer af tekster. Du arbejder også med, hvordan du kan anvende denne viden, når du læser, staver og skriver.

FVU trin 4
På trin 4 arbejder du især med skriftlig dansk. Du skal blive bedre til at skrive, så du kan skaffe dig viden i forbindelse med job, uddannelse eller din fritid. 

Kom godt i gang

Inden du starter, er det vigtigt at finde ud af, både om FVU-dansk er det rigtige tilbud for dig, og på hvilket trin du skal starte. Det sikrer vi med både en indledende samtale og en efterfølgende grundig afklaringssamtale med udgangspunkt i en test.

Målgruppe

FVU-dansk er til dig der er ordblind eller har svært ved at formulere dig korrekt på dansk. 

Eksamen og diplom

Når du går til trinprøve for du udleveret to opgavesæt. Opgavesæt 1 besvares uden brug af hjælpemidler. Ved besvarelse af opgavesæt 2 kan de ordbøger, der har været brugt i undervisningen, anvendes. Ordbøgerne stilles til rådighed ved prøven af uddannelsesinstitutionen.

Pris

Undervisningen er gratis.
Når du er på dagpenge eller anden offentlig forsørgelse, kan FVU-dansk være en del af din jobplan. Hvis du ikke er i aktivering, kan du stadig godt gå til FVU-dansk. Blot skal du huske at informere din a-kasse/din sagsbehandler om, at du går til undervisning.

Om udbyderen

Tietgen Kompetencecenter i Odense

Uanset om du er leder eller ledig, faglært eller ufaglært, har vi kurset, der dækker dine behov. Få de kompetencer, du mangler - og som det private og offentlige arbejdsmarked efterspørger. Vi har ét mål med vores kurser og uddannelser:...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om FVU-dansk
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Tietgen KompetenceCenter

Rugårdsvej 286
5210 Odense NV.

 Vis telefonnummer
www.tietgen.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om FVU-dansk

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.