Vis kurserforledige.com som: Mobile

Medvirken ved lægemiddelbrug i omsorgsarbejdet

SOSU Nord
Længde: 3 dage
Heltid/Deltid: Heltid
Uddannelsestype: Kurser for ledige
Sted: Aalborg
Afvikles af: SOSU Nord plus

Kursusbeskrivelse

Tag en efteruddannelse i medvirksen ved lægemiddelbrug i omsorgsarbejdet

Dit udbytte ved uddannelsen

Efter uddannelsen kan du medvirke ved administration af borgernes medicin og inddrage borgeren i medicineringen. Uddannelsen giver kendskab til de almindeligst forekommende lægemidler, tværfagligt samarbejde, lovgivning og instrukser i forbindelse med lægemidler.

Indholdet og din udvikling under uddannelsen

På uddannelsen vil du udvikle dine kompetencer. 

  • Du kan medvirke ved administration af borgerens brug af medicin og inddrage borgeren i medicineringen med udgangspunkt i borgerens ressourcer.
  • På baggrund af kendskab til de almindeligst forekommende lægemidlers virkning og bivirkninger kan du observere og reagere hensigtsmæssigt på afvigelser fra borgerens normale fysiske og psykiske funktioner og adfærd i relation til borgerens brug af lægemidler.
  • Du kan videregive relevante informationer og observationer til tværfaglige samarbejdspartnere samt udføre sit arbejde ud fra kendskab til gældende lovgivning og lokale instrukser på området.

Kontakt dit jobcenter for at lave aftale om at deltage på kurset. 

Målgruppe

Uddannelsen retter sig mod personer, der har erfaring fra arbejdet som social- og sundhedshjælpere, omsorgsmedhjælpere, personer med pædagogisk grunduddannelse, personer med pædagogisk assistentuddannelse, personlige hjælpere eller personer med lignende jobfunktioner.

Om udbyderen

Er du ledig og interesseret i efter-og videreuddannelse indenfor det social- og sundhedsfaglige og pædagogiske område? Så tilbyder SOSU Nord forskellige kurser, som kan hjælpe dig tilbage på arbejdsmarkedet.  SOSU Nord er én af landets største social- og sundhedsskoler. Vores primære...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

SOSU Nord

SOSU Nord Aalborg
På Sporet 8 A
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer
sosunord.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Medvirken ved lægemiddelbrug i omsorgsarbejdet

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.