Kurser for ledige

Medicinadministration

SOSU Nord, i Aalborg
Længde
5 dage
Heltid/Deltid
Heltid
Længde
5 dage
Heltid/Deltid
Heltid
Få mere information om uddannelsen 👍

Kursusbeskrivelse

Tag en efteruddannelse i medicinadministration

Dit udbytte med uddannelsen

Du kan efter endt uddannelse selvstændigt administrere medicin til den enkelte borger/patient. Du kan observere og handle hensigtsmæssigt på forandringer på baggrund af viden om medicinens virkning, bivirkning og interaktion samt søge viden herom i sundhedsprofessionelle databaser. Du kan ligeledes dokumentere utilsigtede hændelser i forbindelse med medicinadministration.

Uddannelsens forløb

Under uddannelsen kommer du igennem nedenståender emner og kan benytte tidligere erfaring som reflektion. 

  • Deltagerne kan på baggrund af tidligere erhvervet viden og praksiserfaring handle selvstændigt samt reflektere over problemstillinger i forbindelse med administration af almindeligt forekommende lægemidler til den enkelte borger/patient.
  • Deltagerne kan observere borgerens/patientens tilstand og reagere hensigtsmæssig ved forandringer og medicinudløste forgiftningstilstande på baggrund af viden om lægemidlers virkning, bivirkning og interaktion.
  • Anvende sundhedsprofessionelle internetbasserede databaser til at søge viden om de enkelte lægemidlers indikationer, virkning, bivirkninger og interaktioner samt styrker og enheder.
  • Handle hensigtsmæssigt i forbindelse med medicinadministration på baggrund af viden om ansvar og kompetence, samt viden om de sikkerhedsmæssige aspekter i den aktuelle kontekst.
  • Samarbejde med relevante samarbejdspartnere, herunder borgere og professionelle, i forbindelse med medicinadministration.
  • Deltageren kan derudover dokumentere utilsigtede hændelser i forbindelse med medicinadministration på baggrund af viden om gældende retningslinjer inden for eget arbejdsområde.

Kontakt dit jobcenter for at lave aftale om at deltage på kurset. 

Målgruppe

Social- og sundhedsassistenter, ansat i den primære eller den sekundære sundhedssektor med mindst ½ år praksiserfaring.

Eksamen og diplom

Uddannelsesbevis udstedes af uddannelsesstedet til de deltagere, som efter underviserens vurdering har gennemført uddannelsen med tilfredsstillende resultat.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Medicinadministration
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
SOSU Nord
SOSU Nord Aalborg
På Sporet 8 A
9000 Aalborg

Er du ledig og interesseret i efter-og videreuddannelse indenfor det social- og sundhedsfaglige og pædagogiske område? Så tilbyder SOSU Nord forskellige kurser, som kan hjælpe dig tilbage på arbejdsmarkedet.  SOSU Nord er én af landets største social- og sundhedsskoler. Vores primære...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret