Vis kurserforledige.com som: Mobile

Klædt på til demens

SOSU Nord
Længde: 10 dage
Heltid/Deltid: Heltid
Uddannelsestype: Kurser for ledige
Sted: Aalborg
Afvikles af: SOSU Nord plus

Kursusbeskrivelse

Bliv klædt på til at tackle demens

Ca. 80.000 personer i Danmark lever med en demenssygdom. Statistikker viser 6 ud af 10 personer på ikke-demens-plejehjemspladser vurderes at have demens, og man vurderer tallet er stigende.

Er du klædt på til at støtte personer med demens i et godt hverdagsliv? Og ved du, hvad der skal til? Med dette kursus lærer du, hvordan du kan hjælpe og forstå personer, der lider af demens. 

Dit udbytte med kurset

På kurset får du en forståelse for samt redskaber til, hvordan du skal tackle en, som lever med en demenssygdom. Du får samtidig også en masse gode råd. 

Indhold og undervisning

Klædt på til demens er et udbud af to kurser: 

  • Omsorg for personer med demens
    Formålet med uddannelsen er, at deltagerne får en grundlæggende viden om personer med demens.

  • Uhensigtsmæssig adfærd og udadreageren ved demens
    Social- og sundhedspersonale, der arbejder med mennesker med demens, lærer at arbejde forebyggende og dæmpende i forhold til uhensigtsmæssig og udadreagerende adfærd (BPSD). Dette ud fra en forståelse af den demente borgers situation, herunder selve den neurologiske hjerneskade, evt. somatiske årsager og betydningen af miljøet og konteksten omkring borgeren.

Vær opmærksom på, at det kun er 'Uhensigtsmæssig adfærd og udadreageren', der er på positivlisten. Kurserne ligger i forbindelse med hinanden, og du skal kontakte dit jobcenter for at få lov til at deltage i begge kurser.

Kursist-udtalelser

"Det har været meget spændende og udfordrende at være på dette kursus.
Det har givet stof til eftertanke, og har åbnet mine øjne for en ny verden". 

" Kurset har givet mig en bedre forståelse for den demente, og jeg har fået nogle gode arbejdsredskaber med mig videre i mit arbejde. Jeg er blevet bevidst om at se udover opgaven hos borgeren, og se borgeren mere tydeligt i stedet". 

Om udbyderen

Er du ledig og interesseret i efter-og videreuddannelse indenfor det social- og sundhedsfaglige og pædagogiske område? Så tilbyder SOSU Nord forskellige kurser, som kan hjælpe dig tilbage på arbejdsmarkedet.  SOSU Nord er én af landets største social- og sundhedsskoler. Vores primære...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

SOSU Nord

SOSU Nord Aalborg
På Sporet 8 A
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer
sosunord.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Klædt på til demens

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.