Viser 1-16 af 16
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-16 af 16

Drømmer du om at arbejde med pædagogik? Og er du samtidig ledig?

- Tag en jobrette uddannelse for ledige inden for pædagogik! 

Hos Kurserforledige.com kan du som ledig nemt finde et jobrettet kursus inden for pædagogik, som kan hjælpe dig stærkt tilbage på jobmarkedet! Med en jobrettet uddannelse har du rig mulighed for at styrke dine faglige kompetencer, og på den måde får du et stærkt CV som kan hjælpe dig i din jobsøgning! 

Efter et jobrettet kursus i pædagogik kan du blandt andet varetage stilling som f.eks. dagplejer, pædagogmedhjælper samt stillinger inden for pædagogisk arbejde generelt. 

Du kan blandt andet finde kurser inden for følgende områder: Konflikthåndtering i pædagogisk arbejde, Bliv dagplejer, Bliv pædagogmedhjælper m.m. 

pædagogik

Hvorfor arbejde med pædagogik? 

Et arbejde inden for pædagogik er et vigtigt arbejde! Det handler både om evnen til at give omsorg til andre mennesker samt dine kommunikative evner til at formilde og lære fra dig. Pædagogik handler om undervisning, uddannelse og opdragelse. 

Karrieremuligheder i branchen

Dine karrieremuligheder inden for branchen pædagogik finder du især i uddannelses- og forskningsområdet. Du kan komme i arbejde på vejledningscentre, i kommuner samt både private og offentlige institutioner og organisationer. 

Her du du blandt andet kunne varetage arbejdsopgaver inden for f.eks. kompetence - og personaleudvikling, planlægning og formidling af uddannelser samt diverse ledelsesopgaver. 

Hvor kan man tage et 6 ugers jobrettet kurser inden for pædagogik? 

Et 6 ugers jobrettet kursus i pædagogik kan du tage som holdundervisning med fysisk fremmøde. Dette kan du gøre i følgende byer: 

  • Århus
  • Odense 
  • Herning 
  • Kolding
  • København
  • Aalborg
  • Roskilde
  • Herlev
  • Køge
  • Jelling

Der er altså rig mulighed for at tilmelde dig en jobrettet kursus for ledige i pædagogik, hvor end i landet du er bosat. 

Hvornår har man ret til at tage et 6 ugers jobrettet kursus?

Et 6 ugers kursus er en jobrettet uddannelse for dagpengemodtagere og fleksjobvisiterede og har til formål at bane vejen ind på arbejdsmarkedet for ledige. Et 6 ugers kursus er både gældende for faglærte såvel som ufaglærte samt ledige med en kort videregående uddannelse. 

Retten til at tage en 6 ugers jobrettet uddannelse opnås efter en ledighedsperiode på 5 uger - efter 5 uger kan du søge om en jobrettet uddannelse. Måden hvorpå du søger er 6 ugers kursus er enten igennem din a-kasse eller dit jobcenter, som kan gøre dig bekendt med dine muligheder. 

Som ledig kan du melde dig på kurser inden for positivlisten, tilmelding kræver dog at du er inden for målgruppen. 

Om end du er dagpengemodtager eller fleksjobvisiteret gælder nogle særlige regler som du skal være opmærksom på. Er du f.eks. på dagpenge og under 25 år skal dit kursus holdes inden for en reference periode på 6 måneder. Er du fleksjobvisiteret er standart reference perioden på 9 måneder. 

Kurserforledige.com ønsker dig held og lykke med at finde et kursus, der hjælper dig godt  tilbage på arbejdsmarkedet!

Har du allerede et arbejde? Find et kursus i pædagogik til erhvervsaktive på finduddannelse.dk 

Ønskeliste