Adobe Illustrator Grundlæggende

Softworld
Kurser for ledige
2 dage
Deltid
Startdato
København
24-04-2023  
9.995 DKK
26-06-2023  
9.995 DKK
11-09-2023  
9.995 DKK
Århus
13-06-2023  
9.995 DKK
26-09-2023  
9.995 DKK
11-12-2023  
9.995 DKK

Kursusbeskrivelse

Kom godt fra start med vektorgrafik i Illustrator

Størstedelen af logoer og digital grafik i dag bliver designet i Illustrator. På dette 2-dages Illustrator grundlæggende kursus får du en grundig indføring i programmets brugerflade og du lærer at bruge de mest basale værktøjer.

Med Adobe Illustrator i din kreative værktøjskasse vil du opleve at få ubegrænsede muligheder med din produktion af unikke grafikker og illustrationer, der kan skaleres til uendelige størrelser. Netop på grund af dette så er Illustrator mange grafikeres “go-to” program når det gælder logo design, ikon design, illustrationer og grafik til animation og motion graphics.

På dette Illustrator kursus bliver du komfortabel med brugerfladen og du lærer, hvordan du skaber forskellige former af illustrationer, logoer og rentegninger. Det er dog vigtigt at understrege, at du ikke behøver at være god til at tegne for at få fuldt udbytte af Illustrator. Programmet har mange muligheder for brug af skabeloner og ændringer af eksisterende grafikker.

Du får kursusmateriale og øvelsesfiler på dansk og kan arbejde videre med cases og opgaver når kurset er over. Du deltager sammen med andre kreative medarbejdere fra forskellige brancher i Danmark og der er rig mulighed for sparring og inspiration på tværs af holdet.

Dit udbytte:

  • Du kan skabe dine egne illustrationer og loger fra bunden
  • Du kan nemt navigere rundt i Illustrators brugerflade
  • Du kan bruge skabeloner til hurtigt at designe flotte grafikker
  • Du kan skalere din grafik uden at de mister kvalitet

Målgruppe

Softworlds Illustrator kursus er godkendt som erhvervsrettet kursus på RAR Hovedstadens positivliste. Du kan derfor som ledig i mange tilfælde kan få kurset dækket af dit jobcenter.

Hvis du er ledig, kan du gennem jobcentret søge om at komme på kursus. Kurset er betalt af jobcentret og du kan søge fra første dag du er ledig.

  • Du skal blot oplyse navnet på kurset til dit jobcenter, som vil tage stilling til godkendelse
  • Du kan herefter nemt tilmelde dig kurset via vores hjemmeside
  • Notér gerne i kommentarfeltet, hvilket jobcenter du er tilknyttet

Dette Illustrator kursus er for dig, der skal udarbejde logoer, ikoner, UX elementer, illustrationer, flyers, brochurer og meget mere. Du behøver ingen erfaring i Illustrator for at deltage.

Pris

kr. 9.995 ekskl. moms.

Om udbyderen

Softworld

Softworld er certificeret af både Apple og Adobe. Det giver os en unik mulighed for at levere undervisning af højeste kvalitet til det moderne arbejdsmarked. Vi er specialister i at planlægge og gennemføre kurser, workshops og læringsforløb, der effektiviserer og styrker virksomhedens kompetenceudvikling.  Det...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Adobe Illustrator Grundlæggende
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Softworld

Borgergade 20, 3. sal
1300 København K

 Vis telefonnummer


Få information

Udfyld formularen for mere information om Adobe Illustrator Grundlæggende

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.