Vis kurserforledige.com som: Mobile

6 ugers jobrettet uddannelse

Regnskabsskolen
6 uger
Heltid/deltid
Kurser for ledige
Valby
Startdato: Kontakt for info - Valby

Kursusbeskrivelse

6 ugers jobrettet uddannelse

I samarbejde med Aalborg handelsskole og Nyledige tilbyder Regnskabsskolen 6 ugers jobrettet uddannelse – Økonomistyring med e-conomic og Excel

17 forskellige AMU-kurser

Kurset består af 17 forskellige AMU-kurser, som tilsammen danner et forløb, hvor du når igennem rigtig mange af de praktiske opgaver, man møder i et bogholderi.

Du lærer grundlæggende bogføring og kommer rundt om både finansbilag, bankhåndtering, debitor- og kreditorstyring, fakturering, lager og afstemning, kontrol- og opfølgningsopgaver, processer i lager og indkøb samt videre databehandling/-præsentation i regneark. Fra 1. bilag til årsafslutning i bogholderiet.

Kurset består af 9 dage i Regnskabsskolen og 21 hjemmearbejdsdage med e-learning, og på e-learningdagene er der et dagligt onlinemøde med din underviser og de andre elever.

Om udbyderen

Regnskabsskolen

Regnskabsskolen

Regnskabsskolens mål er at gøre regnskab og administration så let som muligt for iværksættere og selvstændige. Vi underviser i bogføring – fra det første bilag til årsregnskab og selvangivelse. Vi tilbyder kortere og længerevarende kurser for iværksættere, bogholdere, selvstændige og ledige....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Regnskabsskolen

Trekronergade 120
2500 Valby

 Vis telefonnummer

Få information

Udfyld formularen for mere information om 6 ugers jobrettet uddannelse

Tilmeld dig kurserforledige.com's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: